hänt exklusivt

Benjamin Ingrosso dyker upp i Så mycket bättre – relationen till Molly

BENJAMIN INGROSSO, SÅ MYCKET BÄTTRE 2022

Benjamin Ingrosso gjorde succé i Så mycket bättre 2020. Nu dyker han återigen upp i det folkkära programmet...
Molly Hammar: Egna orden om Benjamin Ingrossos stöd inför Så mycket bättre: “Inte så…”
0:39

Efter reklamen: Molly Hammar: Egna orden om Benjamin Ingrossos stöd inför Så mycket bättre: “Inte så…”

(0:39)

Slå på ljud

Så mycket bättre är tv-programmet som fångat svenska folkets hjärtan och år efter år är det många svenskar som bänkar sig framför det härliga musikprogrammet.

Benjamin Ingrosso, 25, var med i programmet för två år sedan och det blev lite som hans stora vändning i karriären.

– Jag var verkligen mig själv i Så mycket bättre. Jag babblade konstant. Jag har väldigt ljus röst trots att jag är tjugotre, jag är en teaterapa. Det var skönt att det var det folk fick se och att jag inte försökte vara någon cool kille, har Benjamin sagt till Café.

– Jag fattar att folk har tyckt att jag är en skitunge från Kanal 5. Jag köper det till hundra procent, jag är inte dum i huvudet. Går jag in i ett rum så vet jag att det finns några vars åsikt jag behöver försöka ändra. Men jag vill tro att om man är snäll och skön så kommer man tycka om mig, sa han också.

Molly Hammar om relationen till Benjamin Ingrosso – kängan till sin vän

I år är det andra artister som får chansen att skina. Bland annat har vi fått se Darin Zanyar, 35, göra comeback. Vi har även fått se Måns Zelmerlöw, 36, Olle Jönsson, 66, och Molly Hammar, 27.

Något som framkommit i programmet är att Molly och Benjamin är kompisar. När Hänt träffade Molly på pressdagen i somras berättade hon om relationen till Benjamin och hur han stöttat henne inför inspelningarna.

– Eh alltså inte jättemycket stöd. Nej men såhär Benjamin är ett generellt stöd. Alltid, i allt jag gör. Men såhär med Så mycket bättre, man kan liksom inte jämföra resor, det han hjälpte mig med var väl att lugna ner mina nerver kring min röst typ, säger Molly till Hänt och fortsätter:

– Han var såhär, klockan sju på morgonen så kommer du tro att du inte kommer kunna säga ett ord eller sjunga ett ord för att man är så hes och sovit lite. Så det tyckte jag var ett väldigt bra råd. Eller så, påminnelse till mig själv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Här dyker Benjamin Ingrosso upp i Så mycket bättre 2022

Och i kvällens program dyker faktiskt Benjamin upp i rutan! Det var efter att John Engelbert, 40, meddelat att han ska tolka Mollys låt Words som Benjamin kommer på tal. Han skrev nämligen låten tillsammans med Molly för massa år sedan.

– Jag heter Benjamin Ingrosso och jag är Mollys bästavän… En av dem, säger Benjamin när han plötsligt dyker upp i programmet.

BENJAMIN INGROSSO

Benjamin i Så mycket bättre 2022

FOTO: TV4

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN