Artikeln innehåller reklamlänkar

Benjamin i tårar efter vännernas ord i Paradise hotel

Robin Mos Andersson och Benjamin Stade i Paradise hotel 2018

Benjamin Stade blir hårt ansatt av de övriga deltagarna i Paradis hotel. Till slut avbryter Robin ”Mos” Andersson påhoppen och Benjamin brister ut i tårar.

Förra veckan klev Benjamin Stade, 20, in i Paradise hotel som joker. Han fick en tuff start då flera av de andra deltagarna ansåg att han spelade spelet alldeles för hårt.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Den här veckan är det dags för det ökända spelet Pandoras ask. Där får deltagarna lägga i anonyma frågor till varandra, vilket brukar resultera i en hel del upprörda känslor och dramatik. Den här gången blev inget undantag. Tidigare under veckan klev en ny deltagare i form av en ”prinsessa” in på hotellet. Hon skulle då få välja en partner som kunde bli hennes ”prins”, och Benjamin som redan står med Erika Holm försökte övertala henne att välja honom. Under Pandoras ask ifrågasätts hans beteende.

– Jag ville inte byta ut min partner för att jag ville bli prins, men jag ville göra ett gott intryck och vara trevlig, förklarar Benjamin.

Erika blir irriterad när hon hör vad hennes partner har sagt.

– Jag känner att ibland tänker du inte, om du ens tänker överhuvudtaget, säger hon.

Benjamin får även frågan ”Varför är du så jobbig och vill prata taktik med alla hela tiden?” Till slut blir påhoppen och frågorna för mycket för honom. Robin ”Mos” Andersson, 26, kliver snabbt in och avbryter. Efteråt förklarar han hur han tänkte.

– Jag själv uppskattar inte det spelet han har gjort, men folk behöver inte spotta så mycket skit på killen för folk vet redan att den här killen mår inte bra. Även om jag kanske inte är den killen som älskar Benjamin så tycker jag att de var allt för mycket på honom och det gillar jag inte att se.

När spelet är över brister Benjamin ut i gråt. Både Robin och Marcelo Peña, 27, gör allt för att trösta honom.

– Kolla på min första säsong, jag var sämst. Du kanske gjorde samma grej. Kör på Erika, kom igen, säger Robin.

– Det är okej, man ska få vara ledsen efter en sådan här grej, det är inget fel med det, säger Marcelo.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

Se Benjamin bli tröstad av Robin och Marcelo i Paradise hotel:

LÄS OCKSÅ: Bettina rasar mot Kristians ord om sexscenen i Paradise hotel

LÄS OCKSÅ: Här är skönhetsprodukterna som kändisarna använder

FOTO: TV3

SENASTE NYTT!