TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bettina rasar mot Kristians ord om sexscenen i Paradise hotel

30 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Paradise hotel-Bettina Buchanan blir arg på Kristian Täljeblad och Anna Pankova
Kristian Täljeblad och Anna Pankova har gjort en video på Youtube där de kommenterar Mattias Colemans oralsex på Bettina Buchanan i Paradise hotel. Nu rasar Bettina över framför allt Kristians kommentarer.
Annons

Det är inte ovanligt att deltagarna i Paradise hotel får känslor för varandra. Vi har redan fått se en hel del guppande täcken och heta hångel på hotellet, och nu i veckan var det dags för Bettina Buchanan och Mattias Coleman.

Efter en festkväll drog sig paret undan och bakom en filt utförde Mattias oralsex på Bettina. Efteråt gick hon ut till de andra deltagarna varpå Mattias blev upprörd och menade att Bettina bara lekte med hans känslor. De tidigare Paradise hotel-deltagarna Anna Pankova och Kristian Täljeblad har nu reagerat på det som hände på sin Youtube-kanal och de är av delade åsikter. Kristian förstår att Mattias blev ledsen men tycker att han är lite väl dramatisk.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han hade kunnat komma undan med det mer om han bara hade skrattat åt det och bara ”fan vad dåligt”.

– Jag kan förstå att man känner sig blåst om man går ner på någon och sedan får man ingenting tillbaka, säger Kristian.

Annons

Anna menar att Mattias mycket väl var medveten om att han inte skulle få något tillbaka och att han får skylla sig själv.

– Du gjorde det här av egen vilja, ingen har tvingat dig till någonting, säger hon och påpekar att det dessutom borde varit härligt för båda två.

Nu har Bettina själv reagerat på Youtube-videon, och hon är rasande.

”Hur i helvete kan man sitta och försvara någons beteende som blir ”arg” över att han inte får ligga? Och hur fan kan man sitta och säga att ”man förstår honom, det är klart att han ska få något tillbaka”. Nej det är inte självklart. Du gör vad du vill med din kropp, inte vad någon annan vill.” skriver hon på sin Instagram story.

I kommentarsfältet under Anna och Kristians video har nu följarna påpekat Bettinas utspel. Youtube-paret skriver att de har sett Bettinas inlägg och svarar att de inte tar åt sig.

”Alla tycker olika & vissa klarar inte av att man inte håller med”, skriver de.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Ibl, TV3

Annons