Ben Mitkus i tårar – efter Diana Babans oväntade drag

Ben Mitkus och Diana.

När Diana Baban överraskar Ben Mitkus får han svårt att hålla tillbaka tårarna.
– Det känns så overkligt, säger han i en video på Youtube.

Ben Mitkus, 24, är en av Sveriges största youtubers. Han har över en halv miljon prenumeranter och hundratusentals visningar på varje klipp han lägger upp. 

Under 2018 gick han in i en relation med bloggaren Nicci Hernestig, 20. Men relationen fick ett plötsligt slut i september samma år. De hade då varit tillsammans i sju månader. Efter det har Nicci Hernestig hittat kärleken på nytt i Love Island-profilen Mathias Guss, 24, och Ben Mitkus hittade även han kärleken på nytt i Diana Baban, 27, känd från dokusåpan Ex on the Beach.

Ben om relationen med Diana

Det var i en video på sitt Youtube-konto som Ben Mitkus bekräftade att han och Diana är mer än bara vänner.

– Vi har träffats väldigt länge nu och bor i princip tillsammans. Vi har det jättebra. Vi har inget datum, men man skulle kunna säga att vi är ett par. Vi har inte satt någon stämpel ännu, sa Ben i en video i februari.

Nu när Ben Mitkus fyllt år berättar han i en ny video på Youtube vad han fick i födelsedagspresent av sin flickvän. Tillsammans ska de åka till Svalbard, en ö i Norges skärgård.

– Jag har fått i present att få se norrskens magi på Svalbard, säger han i videon och fortsätter:

– Jag har sagt till Diana att jag är en sucker för kalla grejer. Jag gillar sådana resor och inte varma länder. Som när vi var på Island, det var verkligen ”wow” för mig när vi var där. Sen har jag kollat upp ett ställe, som jag snackat om till och från, men inte så mycket. Men kolla nu vad Diana har fixat. Norrskens magi på Svalbard.

Ben Mitkus tårar

För att visa sina följare vad Svalbard är sitter Ben och söker upp fakta om ön. Diana sitter i bakgrunden och lyssnar när han börjar berätta om hur många som bor där med mera.

– Det är som en liten by, här ser ni. Hela Svalbord är inte bebodd, säger han och fortsätter:

– Det känns så overkligt. Det är verkligen min drömresa, säger han och brister ut i gråt.

Diana omfamnar honom då medan Bens tårar rinner av glädje.

– Så fin du är. Älskling, säger Diana och pussar sin pojkvän i videon.

FOTO: TT/Ola Axman, Youtube