ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blir det en säsong 2 av Behandligen? discovery+ svarar

15 dec, 2021 
deltagarna i säsong 1 i behandlingen
Det har varit en händelserik höst för de kändisar som medverkat i nya programmet Behandlingen på discovery+.
Blir det en säsong 2? Nu svarar kanalen på frågan!
Annons
Victoria Aguiluz om att söka kärleken i tvBrand logo
Victoria Aguiluz  om att söka kärleken i tv

Under hösten hade det nya programmet Behandlingen premiär på discovery+. Där fick tv-tittarna följa sex kändisar som i avskildhet på en skärgårdsö genomgick ett skräddarsytt behandlingsprogram (av läkare och terapeuter) för psykisk ohälsa och beroendeproblematik.

Denna säsong spelades in under tre mycket intensiva veckor. Deltagarna är kända för tittarna sedan tidigare och hoppades på att göra skillnad både för sig själva och andra.

Vilka var deltagarna i Behandlingen 2021?

De sex kändisar som medverkat i tv-programmet denna höst har varit världsartisten, musikproducenten och låtskrivaren Andreas Kleerup, musikartisten Angelina ”Ängie” Dehn, barchefen och tv-profilen Håkan Hallin, författaren och tv-profilen Jackie Ferm, kändissonen och låtskrivaren Lancelot Hedman och skådespelaren Ola Rapace.

De personer som behandlingsteamet bestod av denna säsong var leg. psykoterapeuten Tobias Sahlin, psykiatriker och beroendeläkaren Ingemar Sköld, alkohol- och drogterapeuten Lena Tolvers samt hälsocoachen och fys-tränaren Carlos Stråberg Romero.

Annons

Blir det en säsong 2 av Behandlingen på discovery+?

Behandlingen blev en supersnackis direkt efter premiären. Med hjälp av behandlingsteamet fick tittarna komma kändisarna riktigt nära och lära känna dem på djupet.

Deltagarna som medverkade i årets säsong är klara för nu. Men kanske finns det fler kändisar som känner sig nere och vill ta emot hjälp genom att medverka i programmet? I så fall kanske en ny säsong skulle vara något?

Några som inte skulle tacka nej till en ny säsong är ju många tittare i alla fall.

När Hänt når discovery+ visar det sig att det just nu inte finns något att säga om en andra säsong:

”Vi har i dagsläget inte påbörjat någon produktion eller inspelning av en andra säsong”.

Men hoppet är väl det sista som överger människan? Vi håller tummarna lite till!

Säsong 1 av Behandlingen finns tillgängligt att streama på discovery+.

FOTO: discovery+

Annons