TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bebislycka! Sarah Dawn Finer har blivit mamma

09 maj, 2017 
Lina Linnros
"Hello I'm here" – så står det på Sarah Dawn Finers nyfödda dotters tröja.
Annons

I februari avslöjade sångerskan Sarah Dawn Finer, 35, på sin Instagram att hon och sambon Jonas väntar sitt första barn. Och nu är hon här. Den 7:e maj föddes Sarah och Jonas första barn – Annie Grace Finer. På sin Instagram skriver hon:

“Under söndagsmorgonen den 7:e maj föddes vår dotter Annie Grace Finer. Det var en skakig resa med ett lyckligt slut/början. Ett stort tack till all personal på BB Stockholm och alla andra som hjälp oss längst vägen. Min djupaste beundran går ut till alla som någonsin har burit eller fött barn. Och alla som jobbar på sjukhus med förlossning. Wow. Inga ord kan beskriva denna upplevelsen. Kärlek har ett namn och vi kallar henne Annie”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Redan 2014 berättade Sarah om sin stora längtan efter barn:

– Det är väl dags snart, men det är inte något jag tar för givet. Jag har många runt omkring mig som har oerhörda problem med att få barn. Om det händer mig att jag får bli mamma är jag oerhört tacksam.

Grattis önskar vi på Hänt.

Foto: IBL

Annons