TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bebislycka för Fredrik Skavlan och Maria Bonnevie

11 jul, 2018 
AvStina Dahlgren
Skavlan och Maria Bonnevie har fått ett barn
Fredrik Skavlan och Maria Bonnevie har blivit föräldrar igen! På Instagram avslöjade den folkkära programledaren att han numera är sexbarnsfar.
Annons

Tisdagen den 10 juli blev den norska programledaren Fredrik Skavlan, 51, och hans fru, skådespelerskan Maria Bonnevie, 44, föräldrar till sitt tredje gemensamma barn. Det var på Instagram Fredrik själv la upp en bild inifrån sjukhuset, med den norska flaggan ståendes bredvid en sjuksäng.

”Flaggar för det norska hälsoväsendet i sitt esse, och för barnmorskorna. Som för sjätte gången fick mig att känna att jag inte är i vägen överhuvudtaget”.

Det är knappt två månader sedan Maria avslöjade att hon var gravid och beskedet kom som en överraskning för många. Till och med för paret själva.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag blev både glad och förtvivlad när det stod klart att jag var gravid, för tajmingen var allt annat än perfekt sa Maria då till tidningen Dagens näringsliv.

Tanken var att hon skulle börja jobba på Dramaten i Stockholm efter nästan sex år borta från rampljuset. Det har hon av förklarliga skäl nu fått ställa in.

Annons

Paret träffades för första gången när hon gästade honom i hans program ”Først og sist” 2002. Då var hon dock tillsammans med skådespelaren Mikael Persbrandt. Det skulle dröja ytterligare fyra år innan paret gick ut med sin kärlek offentligt. Idag har de sedan tidigare två barn i åldrarna 3 och 6 tillsammans. Fredrik har även tre barn från tidigare förhållanden vilket numera gör honom till sexbarnsfar.

Stort grattis!

FOTO: Ibl, Instagram

Annons