Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Skrällbeskedet: Skavlan och Bonnevie väntar barn – hållit det hemligt i månader

05 jun, 2018 
Skavlan och Maria Bonnevie har fått ett barn
Fredrik Skavlan och Maria Bonnevie avslöjar nu att de väntar sitt tredje barn!
Annons

I samma veva som nyheten om att Fredrik Skavlan, 51, slutar på det norska NRK kom även en annan nyhet – en mer glad sådan. Maria Bonnevie, 44, och Fredrik Skavlan ska bli föräldrar igen! Barnet är planerat att komma redan i sommar. Det är Maria som avslöjar den glada nyheten i en intervju med Dagens Næringsliv.

– Jag blev både glad och förtvivlad på samma gång när det stod klart att jag var gravid, för tajmingen var allt annat än perfekt, säger Maria Bonnevie i intervjun.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– För mig har de senaste två graviditeterna varit en blandning av eufori och en överväldigande illamående som inte släpper. Dagarna präglas tyvärr av det sista, fortsätter hon.

Maria och Fredrik har varit sambos i 12 år och har tillsammans två barn i åldrarna 3 och 6. Fredrik Skavlan har sedan tidigare relationer tre vuxna barn, och kan nu alltså snart titulera sig som sexbarnsfar.

Tidigare i år var tanken att Maria skulle vara med i pjäsen ”Tartuffe” av Molière på Dramaten i rollen som Elmire, men var tvungen att hoppa av innan premiären i januari på grund av graviditeten.

FOTO: Ibl

Annons