LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bäst i test-huset ute till försäljning hos Kronofogden – sanningen bakom

28 mar, 2024 
Linn Seipel
bäst i test huset till salu
Huset där Bäst i test spelats in tvingas nu säljas via Kronofogden – här är anledningen.
Se bilderna och hisnade summan på den flådiga villan här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför umgås inte Babben med David Sundin - skämtet om kollegans bror: ”Kladdigt”Brand logo
Därför umgås inte Babben med David Sundin - skämtet om kollegans bror: ”Kladdigt”

Det har gått drygt två veckor sedan den åttonde säsongen av humorprogrammet Bäst i test avslutades, där youtubern Mauri Hermundsson stod som slutgiltig segrare. Ingen har nog missat att det detta år skett ett kanalbyte, eftersom TV4 köpte programmet från SVT. Förutom att många tittare besvärades över att reklamen tog upp en stor del av sändningen, så har humorprogrammet varit sig likt.

Men det har varit ytterligare en skillnad – säsong åtta hade nämligen en helt ny inspelningsplats. Bäst i test-hus nummer fyra!

– Det är ett tränat öga som ska märka det, men några småsaker är det ju. Att vi är i ett nytt hus, men det är väl vårt fjärde hus så det är inget som ställer till det för oss, sade David Sundin till TV4 inför premiären.

Annons

Vart spelas Bäst i test in? Här ligger alla hus

Nu allra senast spelades programmet in ute i Farsta Strand, enligt uppgifter Nyheter24 tagit del av. De första säsongerna spelades in i Villa Frescati i Norra Stockholm, och i säsong fem flyttade produktionen till södra Gärdet i Stockholm. Där blev de dock inte långvariga utan redan nästa år bytte de till ett privatägt hus på Ekerö.

Ett hus som nu – hör och häpna – är till salu! Inte heller under vilka omständigheter som helst, det ligger ut under en så kallad exekutiv auktion. Det innebär att bostaden säljs via Kronofogden då ägarna blivit utmätta eftersom de har obetalda skulder. Det låter som att den som har råd kanske skulle kunna göra ett kap!

bäst i test hus till salu
Bäst i test-huset som ägdes av privatpersoner ligger nu till salu, via Kronofogden.

Bäst i test-huset till salu – feta prislappen

Men huset är trots omständigheterna långt ifrån gratis. Utgångspriset ligger på 22 500 000, för en boarea på 310 kvadratmeter om 10 rum. Så här står det om bostaden i Hemnets annons:

Annons

”Äldre villabyggnad om 310 m² på ofri grund, sk å-byggnad, benämnd ”Stora Ängsholmen 1”. Arrendestället har ett attraktivt läge på Kärsön på Drottningholm med strandlinje mot Mälaren i nordväst, utsikt mot Drottningholm och Drottningholmsbron.”

Annonsen fortsätter:

”Inom gångavstånd nås kommunikationer med buss som trafikerar mot både Brommaplan och Ekerö Centrum. Till Drottningholmsskolan åk F-6 är avståndet cirka 3,5 kilometer och till Brommaplan eller Ekerö Centrum med offentlig samt kommersiell service, är avstånden 3 kilometer respektive cirka 8,5 kilometer. Övriga byggnader är ett 4-bilsgarage, ett förråd, ett badhus och ett växthus.”

FOTO: SVT/TV4

Annons