Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bartosz Komendas beslut i Biggest loser får Mikael Hollsten att rasa

22 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Biggest loser-deltagaren Bartosz Komende vägrar att träna ihop med sitt lag. Hans val får tränaren Mikael Hollsten att se rött.
Annons

Den här säsongen av Biggest loser har varit kantad av skandaler och bråk. Inte heller kvällens avsnitt klarar sig utan att hetsiga argumentationer. Den här gången är det återvändaren Bartosz Komenda som ryker ihop med tränaren Mikael Hollsten. Anledningen är att Bartosz vägrar att träna ihop med sitt lag. Hans lagkamrat Joakim Hagstedt berättar att när de andra träffas klockan 06.00 varje morgon för att träna, helt enligt tränare Mikaels instruktioner, så ligger Bartosz kvar i sängen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi ser knappt röken av Bartosz, han sover eller sitter och kollar vad andra gör. Han lyssnar inte på oss heller, säger han.

Att lagkamraterna ifrågasätter honom har Bartosz ingen förståelse för utan tycker att de istället ska sköta sitt.

– De frågade varför jag inte var på gymmet, och det ska de skita i fullständigt. Jag är här för min egen skull och jag kör mitt eget race, säger han.

Annons

När Mikael lite senare dyker upp på slottet får han reda på att de inte har gjort sin läxa som de ska utan struntat i att träna ihop som ett lag varje morgon. De andra menar då att det är Bartosz fel eftersom att han har sagt att det inte behövs. Tilltaget får Mikael att se rött.

– Är det du som för min talan när jag är borta? säger han och fortsätter:

– Varför är jag ens här då? Bartosz lyssna, det enda jag får höra är att du ska hålla på och trotsa och ifrågasätta och komma med din egen superplan hela tiden.

Bartosz försvarar sig och tycker att en personlig tränare bör lägga upp en plan som passar alla.

– Passar alla, eller passar dig? kontrar Mikael.

Han får stöd av de andra i laget som tycker att det var helt rätt att skälla ut Bartosz.

– Det är inte en ”one man show” här, han kunde vara en lagspelare ibland också, även om han inte vill det, säger lagmedlemmen Viktor Knutsson.

Biggest loser sänds måndagar och tisdagar klockan 21.00 på kanal 7.

Foto: TV4

Annons