LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bachelorette-profilen dödförklarades – nu träder han fram

31 aug, 2023 
Simon Lundh
Josh Seiter
Bachelorette deltagren Josh Seiter rapporterades nyligen som avliden.
Nu kommer en vändning i fallet – han är inte död.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolin om Pugh Rogefeldts död: ”Tragiskt”Brand logo
Anna Brolin om Pugh Rogefeldts död: ”Tragiskt”

Nyligen kom beskedet att den norske modellen och realityprofilen Josh Seiter hade avlidit endast 36 år gammal. Något som flera medier rapporterade om.

Josh fick sitt genombrott i tv-rutan 2015 när han deltog i den amerikanska versionen av Bachelorette.

Bekräftades som avliden – nu kommer vändningen

När beskedet kom om hans död, så skrev hans familj om det på Instagram.

”Det är med stor sorg som vi förmedlar den tragiska nyheten om Joshuas oväntade bortgång.”, skrev familjen på plattformen.

Nu kommer en chockerande vändning i fallet kring Josh dödsfall. Faktum är att han inte är död!

TMZ rapporterar att det dröjde 18 timmar innan han uppdaterade om vad som har hänt. Till tidningen säger Josh att han först var tvungen att lista ut vem som hade hackat hans konto på Instagram, för att få tillbaka kontrollen över sitt konto, innan han dementerade dödsförklaringen.

Josh berättar att han hade fått en stor drös med meddelanden och vänner och familj som ringde honom för att ta reda på vad som hade hänt.

Annons

Har tidigare berättat om sin psykiska ohälsa

Några dagar innan beskedet om Josh dödsfall öppnade tv-profilen upp sig om att han har mått dåligt psykiskt. Ett ämne han tidigare varit öppen med på sina sociala medier.

I början på juli publicerade Josh ett inlägg där han ännu en gång berättade om kapen med psykisk ohälsa.

”När jag var 21 var jag fullständigt katatonisk och inlagd på en psykiatrisk mottagning. När jag var 22 försökte jag ta mitt liv. Vid 23 fick jag elektrochockbehandling.”, skev han då i inlägget på Instagram och fortsatte:

”Senare samma år utnyttjade jag all styrka jag hade och sökte till juristutbildningen. Som 25-åring tog jag examen i juridik som bäst i min klass. När jag var 30 blev jag en av de mest efterföljda förespråkarna för mental hälsa på nätet. När man är nästan 36 år är livet nästan perfekt. Ge aldrig någonsin upp. Din berättelse är inte skriven än. Varje kapitel leder till ett mer perfekt slut. Jag lovar.”, skrev han cirka en och en halv månad före den rapporterade döden.

FOTO: Instagram

Annons