BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Bachelorette-profilen Josh Seiter, 36, är död – familjens sorg

29 aug, 2023 
Frida Eklöf
Bachelorette-profilen Josh Seiter
Modellen och Bachelorette-profilen Josh Seiter är död.
Familjen bekräftar hans bortgång i ett inlägg på Instagram.
Josh blev 36 år gammal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lovisa Worge talar ut om dödsbeskedet: ”Det var sjukt tufft”Brand logo
Lovisa Worge talar ut om dödsbeskedet: ”Det var sjukt tufft”

Den norske modellen och realityprofilen Josh Seiter är död. Det var under 2015 som Josh blev känd när han deltog i den amerikanska versionen av Bachelorette.

Hans familj meddelade på Joshs Instagram att han avlidit endast 36 år gammal.

”Det är med stor sorg som vi förmedlar den tragiska nyheten om Joshuas oväntade bortgång.”, skriver familjen på Instagram.

Josh Seiter kämpade med psykisk ohälsa under flera år

Enligt sajten People kom Josh tidigare i år ut som bisexuell, och han har under de senaste åren varit förlovad med en manlig dansare.

Redan några dagar innan hans bortgång öppnade han upp sig om att han mådde dåligt psykiskt, något som han tidigare varit öppen med på sociala medier.

Anledningen till Joshs bortgång är fortfarande oklar, men hans familj skriver i inlägget på Instagram nummer till flera olika hjälplinjer mot psykisk ohälsa.

”Till alla som upplever psykisk ohälsa och behöver hjälp”

Annons

Josh Seiters tuffa kamp med hälsan – utbildade sig samtidigt till jurist

I början på juli publicerade Josh ett inlägg där han ännu en gång berättade om kapen med psykisk ohälsa.

”När jag var 21 var jag fullständigt katatonisk och inlagd på en psykiatrisk mottagning. När jag var 22 försökte jag ta mitt liv. Vid 23 fick jag elektrochockbehandling.”, skev han i inlägget.

Men något hände när han var 23 då han beslutade sig för att söka till juristutbildningen, något som visade sig vara ett helrätt beslut för Bachelorette-profilen.

”Senare samma år utnyttjade jag all styrka jag hade och sökte till juristutbildningen. Som 25-åring tog jag examen i juridik som bäst i min klass. När jag var 30 blev jag en av de mest efterföljda förespråkarna för mental hälsa på nätet. När man är nästan 36 år är livet nästan perfekt. Ge aldrig någonsin upp. Din berättelse är inte skriven än. Varje kapitel leder till ett mer perfekt slut. Jag lovar.”, skrev han cirka en och en halv månad före sin död.

FOTO: Instagram

Annons