ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bachelorette-Olivas tvillingsysters relation till killarna efter inspelningen: ”Ses”

24 nov, 2022 
Bachelorette 2022
Bachelorette-Olivia Birgersson har en tvillingsyster som nu har gjort entré i programmet.
Men blev det någon romans för även Amanda Birgersson under dagarna på Kreta? Nu berättar hon allt!
Annons
Olivia Birgerssons stora hemlighet avslöjas i BacheloretteBrand logo
Olivia Birgerssons stora hemlighet avslöjas i Bachelorette

Oliva Birgersson, 27, är årets Bachelorette. I TV4:s populära dokusåpa får tittarna följa Oliva när hon dejtar ett helt gäng med killar men i slutet kommer endast en att få den sista rosen.

Så höll Bachelorette-Olivia sin tvillingsyster hemlig

Nyligen avslöjades det att Olivia har en tvillingsyster, det var en chockartad nyhet för killarna i programmet som plötsligt såg Oliva och hennes kopia framför sig. Amanda Birgersson, 27, som Olivias tvillingsyster heter berättar nu för Hänt om hur de lyckades hålla sin tvillingrelation hemlig för killarna innan inspelningen.

– Hon har inte fått tagga mig, så när vi fyllde år fick hon ta ner en post då hon råkade lägga upp och skriva grattis till min bästa syster. Så det har inte varit några taggar men vi har umgåtts ute och så. Om folk hade letat hade de hittat men folk har inte lagt ner så mycket tid. De som de inte vet, kommer de inte hitta, säger Amanda.

Annons

Så produktionen hade ändå en plan?

– Vi levde normalt men vi fick inte lägga ut saker på sociala medier.

Om Olivia är singel idag är svårt att veta men däremot berättar nu systern Amanda om hur hennes kärleksliv ser ut.

– Jag är singel och nej jag kommer inte vara årets nästa Bachelorette, säger hon och skrattar.

Blev det någon romans för Amanda med killarna i Bachelorette?

När Simon Lindström, 29, medverkade som Bachelor 2021 dök hans lillebror Anton Lindström, 28, upp i programmet. Efter inspelningarna påstod en av tjejerna som i programmet dejtade Simon att gick in på Tinder och matchade med Simons lillebror. De ska sedan fortsatt att dejta under ett par månader.

Så kan det ha blivit någon romans för Amanda under tiden på Kreta? Det besvarar hon nu.

– Jag är väldigt mycket friendzon med alla dem, säger hon.

Var det någon som försökte ragga på dig?

– Nej, jag tror de vet gränserna.

Men även om inget romantisk uppstod så har Amanda idag kontakt med flera av Olivas dejter.

Annons

– Vi alla är bara superbra kompisar. Vi har god ton så men inget mer. Men jag pratar med massor av dem, ses ute på stan om vi träffas på samma klubb eller så.

Vilka är det du har kontakt med?

– Det är typ Stockholms-personerna.

Galna händelsen med Joshua – nu berättar Amanda

Gällande om Amanda och Oliva har samma smak menar hon att hon främst går efter personlighet. Däremot var Olivas dejter inga killar för henne på grund av att de just hade visat intresse för hennes syster.

– Ja de verkar ju superhärliga killar men jag kunde inte se de på ett romantiskt sätt.

I programmet fick tittarna höra att Amanda blivit skjuten under paint ball-matchen. Vad tittarna kanske däremot inte förstod då, var vilken ordentlig smäll det var Amanda fick ta emot.

Annons

– Det här ärret, för det första så var smärtan stor. Jag skrek ju till där och var livrädd. Joshua sköt mig på rumpan, först blev det ett jättestort blåmärke och nu har jag fått efter kulan, som en rund cirkel som har tappat pigment. Men det är minnen, säger Amanda.

Joshua
Foto: TV4

Det visar sig att Joshua är en utav de som Amanda har kontakt med idag och händelsen är något som de båda ser tillbaka på med glädje.

– Han garvar fortfarande, han tycker det är skitkul. Jag kan ta det. Han skojar om det fortfarande, det är vår lilla strid där.

FOTO: TV4

Annons