Bachelor-William Karlsson hoppar av – har funnit kärleken på egen hand

10 nov, 2020 
William Karlsson har hoppat av Bachelor – hur det blir för Simon Glimhed är inte klart än.
William Karlsson skulle ha sökt kärleken i TV4:s Bachelor Sverige. Så blir det inte.
Han har nämligen hittat en partner ändå – eller om det var hon som hittade honom.
– Jag kände att jag hade chansen, säger flickvännen Ronja van Ampt till Hänt.
Annons
Här är årets Bachelor
Här är årets Bachelor

Den kommande säsongen av TV4:s dejtingprogram Bachelor Sverige har stött på problem igen. Det var ju tänkt att programmet skulle ha sänt nu under hösten, men på grund av coronapandemin ställdes det in och sköts upp.

De tänkta singelkillarna var Simon Glimhed, 29 år, och William Karlsson, 25. Men nu har den sistnämnde hoppat av. Och hur det blir för den andre är inte klart än.

Hon är Bachelor-William Karlssons flickvän

Anledningen till att William Karlsson hoppar av är av det positiva slaget. Han har nämligen hittat en tjej utanför programmet. När Hänt når honom under måndagskvällen är han glad över hur det slutade.

– Det känns tråkigt, men samtidigt är jag lättad. Det är ändå press att vara med i tv, säger William Karlsson, som ändå hade sett fram emot att vara med i programmet.

– Ja, det hade varit skitkul. Men jag har varit nervös och så, så lite släppte den nervositeten nu.

Vem är då Williams Karlssons stora kärlek? Jo, hon heter Ronja van Ampt, är 21 år och hade faktiskt sökt till programmet för att få dejta sin nuvarande pojkvän.

Annons

– Jag bor ju också i Göteborg och tyckte att han såg väldigt bra ut. Rolig och charmig. Jag kände att det var min typ så jag sökte mest som en kul grej. Sen kom coronan och då kände jag att jag hade chansen, säger hon.

För så var det. När programmet sköts upp tog Ronja van Ampt saken i egna händer och tog kontakt med William Karlsson.

– Först skulle vi ju till Gotland och spela in, men så ringde de samma dag och sa att inte blir något. Det var väl i april. Någon vecka efter det var jag hos en kompis och då kom hon dit med sina tjejkompisar, berättar William Karlsson.

Sedan dess har de hållit ihop och idag är de sambor.

– Ja, vi bor ihop. Vi har varit med varandra varje dag sedan vi började dejta. Hon är som en blodigel, säger William Karlsson och skrattar.

TV4:s kryptiska besked om Bachelor-Simon

TV4 har nu fullt upp med att fylla William Karlssons plats. De har öppnat upp för nya ansökningar igen och inspelningarna är planerade att sätta igång under senvåren 2021.

Annons

”Nu gäller det att hitta en värdig ersättare till William och castingen är i full gång. Vi är övertygade om att det finns killar som är redo för sitt livs äventyr och att hitta den stora kärleken”, skriver pressansvarige Paulina L. Bånge till Hänt och tillägger att svar om vilka ungkarlar som ställer upp kommer:

”Vi återkommer när castingen är klar och vi har beslutat oss för vilka killar som ska få tävla om tjejernas hjärtan under nästa säsong av Bachelor Sverige”.

På frågan hur det blir för den andra singelkillen, Simon Glimhed, svarar Paulina L. Bånge att inget är hugget i sten ännu:

”Det är inte klart än hur det blir med Simon. Vi återkommer när vi har två Bachelors att presentera till nästa års program”.

Det är mycket som hänger i luften, med andra ord. Men klart är det i alla fall att William Karlsson och Ronja Van Ampt funnit varandra.

Annons