ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bachelor-Simons relation med Elvira efter kvällen ihop: ”Jäkligt glad”

04 jan, 2023 
Simon Lindström och Elvira
Det tidigare Bachelor-paret Simon Lindström och Elvira Svensson har återförenats.
Nu berättar Simon om relationen efter kvällen ihop med Elvira.
– Någon som jag verkligen kan dela saker med, säger Simon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Simon om årets Bachelor: ”Emotionell berg och dalbana”Brand logo
Simon om årets Bachelor: ”Emotionell berg och dalbana”

När Simon Lindström delade ut sin sista ros som Bachelor 2021 var det Elvira Svensson som fick ta emot den. Simon och Elvira blev ett par tack vare programmet men kort därefter bröt de upp.

På senaste har däremot Elvira och Simon synts umgås allt mer ihop. Nyårsafton visade sig duon bland annat fira tillsammans, något som de delade med sig av på sociala medier.

Simon Lindström bekräftar kvällen ihop med Elvira

När Hänt når Simon berättar han om nyårskvällen ihop med Elvira.

– Jajamen henne blir man inte av med, säger Simon och skrattar.

Annons

– Nej men vi har sedan Bachelor alltid varit goda vänner. När vi kom hem därifrån så var bland det första jag ville att hon skulle lära känna de som står mig nära. Det gjorde hon och så flyttade hon ju upp inte så långt efter. Eller ett halvår senare så det har gjort att hon har lärt känna många av mina nära och vise versa. Så vi hänger ihop i gäng så där.

Är det för att era vänner styr ihop det eller är det för att ni två vill ses?

– Det har väl blivit lite mer så att vänskapskretsarna har dragit ihop men sen är det inget som vi tycker är jobbigt eller tråkigt. Tvärtom, vi är goda vänner så vi tycker det är kul. Men sen kanske inte jag och Elvira har den här att vi ringer varandra konstant och så där men det är jättekul när vi hänger i gäng.

Kan det blir Elvira och Simon igen? Nu berättar Simon om känslorna

Vidare bekräftar Simon att han däremot inte tror att det blir något mer mellan honom och Elvira på det romantiska planet.

Annons

– Vi är bara goda vänner. Och det är jag jäkligt glad för. Redan i Grekland kände jag att det här är någon som jag verkligen kan dela saker med och ha riktigt kul ihop med. Så jag är riktigt glad att jag lärde känna henne därifrån.

Tror du att det kan bli något mer mellan er igen?

– Som det är just nu tänker jag inte på att se henne som något annat än en vän.

Hur ser kärlekslivet ut annars då?

– Hur fasen ser det ut, jag är verkligen på jakt efter att hitta den rätta. Jag kör lite dejtingappar, jag försöker träffa folk ute och går på lite dejter ibland. Efter Bachelor var man lite trött på dejting men det känner jag inte nu, utan nu är jag mer taggad på att hitta någon och har fått en nytändning.

Hänt har sökt Elvira Svensson.

FOTO: TT

Annons