Bachelor-Johanna Ohlsson har blivit mamma – så heter sonen

Johanna Ohlsson från Bachelor med pojkvännen Dylan och sonen Harry.

En Bachelor-bebis är född!
Johanna Ohlsson – som fick sista rosen i Bachelor 2019 – har fått en son.
– Vi mår bra hela familjen trots en väldigt lång förlossning, säger hon till Hänt.
Här är ungkarlarna i Bachelor Sverige 2021
Slå på ljud

Johanna Ohlsson, 31, sökte för två år sedan till Simon Hermansson, 31, i Bachelor. Men när jokern Felix Almsved, 29, kom in i bilden flyttade Johanna fokus.

Kärlekskänslor uppstod och det gick så långt att Felix gav Johanna Ohlsson sista rosen, framför ögonen på en besviken Linn Helenesdotter, 33.

Felix gav sista rosen till Johanna – men kärlekslyckan dog snabbt...

Men lyckan blev kortvarig.

– Vi träffades när han väl var tillbaka i Sverige men då kändes allt väldigt stelt och inte alls på samma sätt som tidigare, berättade Johanna för Hänt då.

Johannas nyfödda son heter Harry

Johanna Ohlsson träffade dock snart en ny kärlek – engelsmannen Dylan. Och nu kan paret meddela en glad nyhet: Den 29 oktober föddes deras första barn.

– Vår son kom en dag efter beräknat datum och heter Harry. Just nu njuter vi av varje minut, även de sömnlösa nätterna, säger Johanna.

Dylan är som synes en mycket stolt far.

Sedan i maj i år bor paret på Bahamas på grund av Dylans arbete.

– Vi åkte hem till England för att föda då sjukvården är mycket bättre och mer pålitlig, så vi spenderar lite tid här nu med familj innan vi åker tillbaka till Bahamas. När vi känner oss klara med Bahamas så flyttar vi nog tillbaka till England och efter mammaledigheten går jag tillbaka till att jobba som tandhygienist.

Är Sverige ett avslutat kapitel?

– Vi trivs jättebra i både Sverige, England och Bahamas så vi har ju det bästa av alla världar vilket ger oss möjlighet att välja var vi vill bo. Men det blir nog ändå en flytt tillbaka till England härnäst.

Blir det mer tv för dig framöver?

– Tv-kapitlet är nog över för min del skulle jag tro. Robinson har varit min min dröm sedan jag var liten, men nu har jag en liten familj att fokusera på så kanske i framtiden.

Johanna Ohlsson är för övrigt inte den första tjejen från Bachelor 2019 som fött barn. I juli i år födde Amanda Koskela, 28, dottern Aurora.

LÄS OCKSÅ: Triangeldramat i Bachelor 2021 – Simons bror började dejta en av deltagarna

LÄS OCKSÅ: Lönelista: Hen tjänar bäst av alla i Bachelor 2021

LÄS OCKSÅ: Lönelista: Hen tjänar bäst i Bachelorette 2021

Foto: TV4 & Privat

FRÅN FÖRSTASIDAN