bachelor

Bachelor-Isas nya barnbesked med Sia – nu bekräftar hon lyckan

Bachelor-Sia och Isa

Sia Hatami och Isa Jallow fann varandra i Bachelor 2022.
Ett halvår senare beslutade sig paret för att flytta ihop och idag sprudlar kärleken.
Nu kan Isa avslöja nya framtidsplaner med sin stora kärlek.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Siamak Hatamis och Isa Jallow bekräftar lyckan: “Lyckligare än någonsin”
0:29

Efter reklamen: Siamak Hatamis och Isa Jallow bekräftar lyckan: “Lyckligare än någonsin”

(0:29)

Slå på ljud

Sia Hatami och Isa Jallow fann varandra när Sia sökte kärleken i Bachelor 2022. Redan när halva säsongen hade gått föll Sia pladask för Isa och han meddelade då att han ville dela ut sin sista ros till sin nyfunna kärlek.

Beslutet som Sia tog var historiskt för Bachelor – att inte fullfölja hela programmet. Men är det rätt så är det. Nu har det gått mer än ett halvår sedan inspelningarna av sista avsnittet och kärleken sprudlar mellan paret.

När de medverkade i sista avsnittet, Efter sista rosen, kunde de äntligen kunde gå ut med att de fortfarande är ett par.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Isa Jallow och Sia Hatami om tiden efter Bachelor

När Hänt träffade paret på röda mattan i höstas inför Idol-finalen kunde de berätta att de tagit ett stort steg i relationen. Nämligen att de skulle bli sambos.

– Vi har laddat upp inför kvällen genom att flyttpacka hela dagen, sa Sia då och Isa instämde:

– Vi har flyttat ihop! Vi har flyttat till Bromma.

Paret berättade även att tiden efter Bachelor har varit jättebra för dem som par och båda kände en lättnad över att inte längre behöva dölja sin kärlek.

– Nu är vi äntligen ute och kan vara publika med att vi är tillsammans, vi är lyckligare än någonsin, sa Isa då varpå Sia sa:

– Vi tar alla chanser vi kan att komma ut och göra någonting kul.

Isa Jallows nya barnbesked med Sia Hatami

På både Sia och Isas Instagram får vi ta del av deras liv och deras milstolpar i relationen. Det verkar verkligen som att de trivs med att bo tillsammans och kärleken mellan dem sprudlar. Nyligen hade Isa en frågestund på sin Instagram där hennes följare fick fråga om allt mellan himmel och jord.

Då var det en följare som tog upp barnfrågan och frågade om de vill ha barn.

Isa svarade då med ett glädjande besked att det är något som de vill. Innan hon träffade Sia så hade hon landat i att vara okej med att inte ha barn. Att hon kanske till och med inte ville.

”Det känns fint att ha funnit en person som har tänt gnistan att vilja ha barn. Kanske för att det är med just honom också.”, skriver hon på Instagram.

När Hänt når Isa berättar hon om deras framtidsplaner.

”Vi vill gärna resa lite och umgås lite själva först. Men känner också att man inte ska planera sånt för mycket så vi tar det som det kommer också.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Isa Jallows Instastory

Hänt har sökt Isa Jallow för en kommentar.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN