hänt exklusivt

Bachelor-Christian avslöjar: Det hände under övernattningsdejterna

BACHELOR 2022

De sista dejterna i Bachelor består alltid utav övernattningar. Men vad hände egentligen på Christians övernattningsdejter?
Nu berättar han för Hänt hur det ligger till.
Christian om första mötet med tjejerna i Bachelor 2022: “En omvänd…”
0:30

Efter reklamen: Christian om första mötet med tjejerna i Bachelor 2022: “En omvänd…”

(0:30)

Slå på ljud

Bachelor 2022 är avgjort och under säsongens gång har vi fått följa Sia Hatami, 34, och Christoffer Levi, 32. Men mitt under säsongen kom en rejäl twist och Christian Nicolaisen, 37, klev in i äventyret.

Anledningen till detta? Jo, Sia hade redan bestämt sig för att ge sin sista ros till Isa Jallow, 32, och kände sig därmed redo att avsluta sin Bachelor-resa.

Det hela slutade med att Isa och Sia än idag fortfarande är ett par. Christoffer valde Alicia Ärleskog, 25, men idag är de inte ett par, de valde att gå skilda vägar efter två veckor. Christian valde att ge sin sista ros till Anna Lundin, 31, men på grund av distansen och känslorna så mynnade det istället ut i en vänskapsrelation.

Bachelor-Christian om att komma in senare

I en livesänd intervju med Hänt har Christian tidigare berättat om hur det kom sig att han fanns med på listan över potentiella bachelors.

– De hade kontaktat mig för Bachelor på hösten och då var väl inte jag jätte-såld, men sedan så är ju de också otroligt charmiga i produktionen och jag blev såld till slut. Men då ville de inte ha mig, då ville de ha Sia och Christoffer istället, sa Christian då och fortsatte:

Så de hade väl mig i någon form av åtanke när de insåg att det här kunde bli en twist.

Christian slängdes då in i äventyret och fick egentligen bara två veckor med tjejerna. Under den här tiden behövde han använda tiden väl och valde att främst fokusera på Anna Lundin, 31, René Rehnqvist, 26, och Johanna de Vera, 33.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det hände under Bachelor-Christians drömdejter – svaret på sexfrågan

Till slut stod det mellan Anna och Johanna och Christian fick tillbringa två underbara övernattningsdejter med vardera tjej. Men vad hände egentligen på dessa drömdejter?

– Jag valde redan innan jag hade de dejterna att av respekt för dem att inte göra någonting. För mig var det väldigt viktigt och det sa jag till båda två. Skulle man, så att säga "råka" vara med båda två så skulle ju liksom fallet med den ena vara jättehögt, säger Christian och fortsätter:

– Och samtidigt så var jag inte helt säker på hur jag skulle välja.

Med andra ord är det respekten mot tjejerna som är det viktiga för Christian och dessutom tänkte han även steget längre.

– Om jag hade ändrat mig efter alltihopa, vill man verkligen inleda en relation? Där man liksom kan bli väldigt svartsjuk över det. Det skulle inte jag vilja heller, så då kunde jag lika gärna vänta ett dygn till eller sådär. Så det var faktiskt väldigt frustrerande efter, men det var fint. De förstod mitt beslut, säger han till Hänt och fortsätter:

– För mig var det en viktig del i den resan. Där kan jag tycka att jag drar en gräns.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN