LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Babben Larssons känga till Lotta Engberg i direktsändning

08 jun, 2023 
Michaela Mastad
Jonna Lawaetz
Babben Larsson, Lotta Engberg
Komikern Babben Larsson gästade nyligen Efter fem.
Under intervjun kom tv-profilen in på Lotta Engberg och skickade iväg en liten känga.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anis Don Demina om relationen till Babben Larsson – satsningen tillsammansBrand logo
Anis Don Demina om relationen till Babben Larsson – satsningen tillsammans

Den folkkära Babben Larsson, 66 har blivit en av Sveriges mest älskade programledare. På julafton fick hon den stora äran att vara julvärd för första gången. Något som tittarna älskade och flera hyllade Babben efter hennes julvärdsuppdrag. Efter det har Babben synts i rutan både i succéprogrammet Bäst i test och SVT produktionen 1 mot Sverige.

Babben Larssons nya glädjebesked med musiken

Nyligen möttes alla Babben-fans av glädjande besked. När komikern gästade Nyhetsmorgon kunde hon berätta att hon gör comeback som artist. I juli kommer hennes första album på 18 år.

Det är en jazzskiva som innebär en återgång till en musikstil hon ägnade sig åt för 20 år sedan.

– Jag sjöng med ett storband i Täby ett tag i början av 2000-talet, säger Babben Larsson i Nyhetsmorgon.

Annons

Men sedan fick musiken stå tillbaka när andra sidor av Babben Larsson fick mer plats, bland annat de som föreläsare och skådespelare.

Babben Larssons känga till Lotta Engberg i direktsändning

Babben gästade även Efter fem med Anna Brolin för att prata om sin nya platta och sin storslagna karriär genom åren. Men det var inte bara Babben som dök upp, hennes Bäst i test-kollega David Sundin hade skickat in en hälsning till komikern.

– Det bästa med att ha den stora ynnesten att få jobba med Babben Larsson, förutom att hon är så proffsig, snäll och lojal och allt det där, så tycker jag personligen att hon är väldigt ful i mun. Hon kan säga nästan vad som helst den tjejen. Vi har väldigt roligt tillsammans, inte bara på grund av det, men bland annat på grund av det. I love you, säger David.

Annons

När David har försvunnit ur bild vill Anna reda ut hans påstående om att Babben skulle vara ful i mun.

– Jag är ganska snuskig, jag svär, jag gillar lite såna storys. Men vad fan, du behöver inte se så chockad ut, säger Babben och fortsätter:

– Det är ju ganska många som har den sidan också. Lotta Engberg har väl samma rykte till exempel. Hon drar gärna fräckisar och kläcker ur sig saker, utanför kameran såklart, men jag tänker inte sitta här och ge några exempel.

Vidare fortsätter Anna och Babben skoja om att det kommer bli en rolig personalfest på TV4 i år och att många fräckisar kan väntas.

FOTO: TV4, Tommy Holl/TT

Annons