ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Babben Larsson tillbaka i SVT-rutan – efter succén som julvärd

26 dec, 2022 
Babben Larsson
Babben Larsson gjorde succé som julvärd i SVT 2022.
Nu är det bekräftat att hon kommer tillbaka i rutan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Babben tipsar: Så får du bästa stämning på julaftonBrand logo
Babben tipsar: Så får du bästa stämning på julafton

Babben Larsson är just nu hetare än någonsin. Hon var, som kanske ingen missat, årets julvärd i SVT och hon tog tittarna med storm.

Direkt efter sändningen sa hon i en intervju med Aftonbladet hur det kändes och hon svarade även på frågan hur hon ser på att bli julvärd igen.

– Det är oroligt hedrande att bara få frågan en gång, jag tror inte man ska räkna med att få det två gånger. Det är ju lite successionsordning nu och folk byter av varandra, det kanske är bra. Men om det någon gång skulle bli aktuellt, då får jag ta ställning till det då. Jag hade ju väldigt kul i studion här i dag.

Annons

Tittarnas hyllningar till Babben Larsson

Efter Babbens debut som julvärd öste hyllningarna in i diverse kommentarsfält på sociala medier, något Hänt skrev om efter sändningen.

Kära Babben du klarade värdskapet ikväll perfekt. Alltid tyckt om dig. Bra jobbat!”, skrev en.

Strålar av värme och ljus från goaste Babben”, skrev en annan.

Bästa julvärden hittills. Tack Babben”, skrev en tittare.

SVT:s projektledare Horodoct Moravejzade kommenterade då tittar-succén till Hänt.

– Det har varit jätte-jättefint. Bara fin respons, båda dels som att vi har fått sms inne på redaktionen och sånna saker och sociala medier, de som har lagt upp grejer här, det har varit positivt helt enkelt.

Babben Larsson i SVT
Årets julvärd Babben Larsson. Foto: Tim Aro / TT

Babben Larsson dyker upp i SVT-rutan igen – bara dagar efter succén

Nu är det bekräftat att Babben syns i tv-rutan igen. Det är återigen på SVT och i ett ”juligt”-sammanhang, men nu är det inte som julvärd. Utan det är Bäst i test som släpper ett nytt julavsnitt, som ska sändas under måndagen klockan 20.00.

SVT-programmet Bäst i test har med sina roliga tester och fantastiska gäster sänt flera säsonger, vilket tittarna verkar älska. Det är Babben och David Sundin som är programledare.

Om julavsnittet skriver SVT:

”Fira jul med Babben Larsson och David Sundin i Bäst i test - nu är det äntligen dags att få träffa nästa års tävlande, lyssna till ljuv julmusik och minnas klassiker från förr. Men självklart hinner vi även med att låta de tävlande mötas i avancerat tramsiga tester - precis som vanligt.”

Annons