LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Babben Larsson om sitt utseende – nu tar hon avstånd från allt

05 jul, 2024 
Elvira Reer
Babben Larsson
Babben Larsson avslöjar vad hon tycker om skönhetsoperationer för att minska åldrande.
Bland annat tackar hon nej till botox.
Annons
Babben Larsson blir prövad på Sveriges dialekter: ”Din jävla idiot!”Brand logo
Babben Larsson blir prövad på Sveriges dialekter: ”Din jävla idiot!”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den folkkära Babben Larsson, 67, har varit en central del av den svensk underhållning sedan 80-talet. Hennes mångsidiga talang som komiker, skådespelare och programledare har gjort henne till en välkänd och älskad stjärna för det svenska folket.

Framförallt är Babben kanske känd för att vara ståuppkomiker. Sedan 1988 har hon regelbundet turnerat och även synts i humorprogrammet Släng dig i brunnen. Under de senaste åren har hon blivit ännu mer etablerad i det svenska folkets medvetande i sin roll som domare och programledare i Bäst i test, där hon medverkar tillsammans med David Sundin, 48.

I sommar är Babben dessutom aktuell med föreställningen Nötter på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Hon är riktig mångsysslare helt enkelt.

Babben Larsson har inget emot att åldras

I över tre decennier har Babben varit en välkänd figur på tv och i shower över hela landet. I en intervju med tidningen Land avslöjar hon att trots att hon fyller 68 i höst, har hon fortfarande många planer på gång.

Annons

Att åldras verkar alltså inte vara ett problem för Babben. Hon förklarar vidare att det är något man faktiskt inte kan göra något åt. Att rynkor och skavanker på ålderns höst är något man helt enkelt bara får acceptera.

– Att åldras är ju oundvikligt, haha. Alternativet hade ju liksom inte varit så bra..., säger Babben till tidningen Land.

När Hänt frågar Babben om hennes syn på skönhetsoperationer och om hennes uttalande det kan tolkas som att hon är emot dem, svarar hon att det är helt upp till en själv.

"Alla får göra som dom vill. Jag gör inte”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT

Annons