LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Axel Schylströms stöd från flickvännen efter svåra operationen: "Lyx"

09 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Axel Schylström med flickvännen Malin Halvardsson, som varit ett stort stöd efter hans operationer.
Efter den tuffa operationen får artisten Axel Schylström stöd hemifrån. Flickvännen, som är sjuksköterska, tvingar honom att göra rehab-övningar varje dag, och nu kan han äntligen kasta kryckorna.
Annons

Artisten Axel Schylström, 25, skadades allvarligt år 2012 när han klättrade upp på ett tåg och fick 16 000 volt genom kroppen. Sedan dess har han genomgått flera operationer och i början av året tvingades han till ytterligare en.

Nu på torsdag är det operation igen. Detta är tyvärr varken första eller sista gången. Över fem år och ett femtiotal operationer har passerat sedan den där kvällen 2012”, skrev han då på sin Instagram.

När olyckan skedde fick han inte bara yttre brännskador utan även muskel- och nervskador i sin fot. Efter operationen hoppade han runt på kryckor i sju veckor, men lagom till sommaren har han nu kastat dem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns bra men jag rehabar fortfarande. Det går framåt i alla fall, säger Axel.

Han berättar att operationen var stor och tiden efteråt har varit tuff.

– Det var mycket som skulle göras och det är en jobbig rehab, men nu har jag kunnat börja springa och träna så det känns jättebra.

Annons

Just nu ser allt ut att gå enligt planerna med foten och ännu har inga komplikationer uppstått. Axel har den stora turen att ha en flickvän som är sjukgymnast, kärleken Malin Halvardsson, som också varit ett stort stöd den senaste tiden.

– Hon ser till att jag inte slarvar. Jag blir torterad varje dag med övningar, säger han och skrattar. 

– Det är verkligen en lyx att ha en tjej som är sjukgymnast just nu, avslutar Axel Schylström.

FOTO: Stella, Instagram

Annons