LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Axel Schylströms beslut med flickvännen: "Jättekul"

15 sep, 2017 
Axel Schylströms kärlek till Malin Halvardsson avslöjades i samband med Melodifestivalen tidigare i år, och kärleken flödar kring paret. Nu avslöjar Axel och Malin att de köpt en bostad tillsammans, och därmed blir de för första gången sambos på riktigt.
Annons

I samband med Melodifestivalen tidigare i år avslöjades den forne Idol-deltagaren Axel Schylströms, 24, kärlek till flickvännen Malin Halvardsson. Paret som träffades när de båda pluggade på Linköpings universitet har nu varit tillsammans i två år.

– Vi hamnade i samma klass och fattade tycke för varandra. Nu har vi varit tillsammans i 1,5 år. Det är rekord för mig, jag har inte haft så långa förhållanden före det. Jag har verkligen varit sämst på förhållanden och varit en singelkille. Jag var nog lite “badboy” förut, berättade Axel för Hänt då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu har paret alltså tagit steget vidare i sin relation. De har köpt sin första bostad tillsammans, och blir in slutet av året sambos på riktigt för första gången.

– Vi har precis köpt en lägenhet ihop. I Solna, och vi flyttar i december, berättar Axel glatt för Hänt och fortsätter:

– Just nu bor vi i båda Norrköping, men snart blir det Solna tillsammans.

Annons

Axel har bott i Stockholm en gång tidigare, men inte Malin. Malin studerar fortfarande vid Linköpings universitet, och blir färdigutbildad sjukgymnast i januari. Därav passar flytten i vinter perfekt för dem båda.

– I Stockholm kommer jag  att jobba med min musik, och Malin ska jobba som sjukgymnast, berättar Axel och fortsätter:

– Jag älskar Stockholm! Det ska bli jättekul!

Foto: IBL

Annons