Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Axel Schylströms ilska efter stoppade bilden: "Oerhört tråkigt"

12 sep, 2018 
AvLotta Gray
Artisten Axel Schylström försökte marknadsföra sin bok Bränd på Facebook men stoppades av Facebooks annonsregler.
Axel Schylström försökte marknadsföra sin bok Bränd på Facebook, men stoppades. Nu rasar han och hans följare mot Faceebooks regler.
Annons

Artisten Axel Schylström, 25, skadades allvarligt 2012 när han klättrade upp på ett tåg och fick 16 000 volt genom kroppen. Sedan dess har han genomgått flera operationer men tagit revanch och är nu aktuell med sin nya bok Bränd.

Men när han nyligen ville göra reklam och  berätta om boken på sin Facebooksida blev det stopp. Facebook gillade inte bilden på Axel Schylströms brända kropp vilket förstås gjorde honom oerhört arg och besviken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag tänkte precis marknadsföra ett inlägg med hopp om att sprida information om min bokutgivning, Men det fick jag tydligen inte. Oerhört tråkigt att se attFacebook inte godkänner min annons på grund av att den innehåller en ärad kropp…Besviken, skriver han själv på sin Instagram story.

Annonsen har alltså inte blivit godkänd då den bryter mot annonseringsreglerna.

Vi tillåter inte annonser med chockerande, respektlös eller sensationellt innehåll. Vi förelår att du tar bort den här annonsen eller använder en annan bild eller video”.

Annons

Och nu rasar Axel Schylströms följare och skräder inte orden:

Trist :/att dem inte godkänner ett utseende som dem anser stöttande. Exkludering! Må FB se sitt misstag

Galet!! Stå på dig, de har fel o du har all rätt

Begär ny granskning! Hoppas de inser sitt fel! Boken kom idag och hunnit halvvägs i boken. Allt är väl möjligt så du får säkert igenom din annons.”

Ta kontakt med Malou von Sivers på tv4 Axel. Det är rätt forum i det här

“Att FB stoppar detta men inte sjuka, elaka, rasistiska inlägg gör att man har lust att släcka ner eländet“.

Men Axel Schylström är inte den som ger upp och han stöttas av  flickvännen Malin Halvardsson, som också varit ett stort stöd den senaste tiden.

FOTO: IBL, Instagram

Annons