LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Axel Pilebys video med flickvännen Felicia Jartén väcker starka reaktioner

10 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Axel Pileby och Felicia Jartén
Axel Pileby och Felicia Jartén
Kärleken sprudlar mellan den folkkära Efter fem-programledaren Axel Pileby och flickvännen Felicia Jartén.
Nu kritiseras han efter att ha lagt upp en video som väckte starka reaktioner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Pileby om förlovningen: “Stänger inga dörrar”Brand logo
Axel Pileby om förlovningen: “Stänger inga dörrar”


Axel Pileby, 36, har blivit en mycket uppskattad programledare i TV4-programmet Efter fem. I programpunkten Sverigesvepet brukar han ta med tittarna på en resa runtom i Sverige där han presenterar olika spaningar för dagen. Den senaste tiden har han även tagit rollen som programledare då Tilde de Paula Eby, 50, främst kör söndagsavsnitten.

Axel är tillsammans med kärleken Felicia Jartén, 28, och tillsammans har de dottern Lärke.

Axel Pileby om att vara romantisk: ”Nog bättre i början”

I en intervju med Aftonbladet förra året berättade Axel om hur han och Felicia träffades:

– Det var 2018. Jag såg faktiskt henne komma gående i en matbutik och tänkte vilken sjuk utstrålning hon hade. Men jag vågade förstås inte gå fram och hon tittade inte ens åt mitt håll. Sedan visade det sig att vi bodde i samma område och vi träffades sedan ute på krogen. Men jag var den som tog initiativet, sa han till Aftonbladet.

Axel berättade att han och Felicia inte har några planer på giftermål och Axel berättade då hur han ser på att vara romantisk av sig.

Annons

– Jo, men jag kan nog vara romantisk. Men jag var nog bättre i början än vad jag är nu. Gud, nu säger jag för mycket... Jag försöker i alla fall vara det och jag känner att det är viktigt. Men det finns säkert förbättringspotential på den fronten, svarade Axel då.

Starka reaktioner efter videon med flickvännen – Axel Pileby får kritik

Hur romantisk Axel är mot Felicia har nu återigen kommit upp på tapeten, vilket utlöstes när Axel la upp en video på Instagram.

I videon närmar han sig flickvännen Felicia som ligger och sover i en solstol. Axel springer fram och skrämmer henne, och Felicia far skrämt upp ur sin vila.

Upp på tå – det är fredag!”, skriver Axel i inlägget.Reaktionerna i kommentarsfältet är skilda. Vissa tycker att det är roligt, medan andra upprört kritiserar hans agerande.

Inte omtänksamt gjort av honom, hon behöver vila i lugn o ro. Det är småbarns-fasoner, vissa växer aldrig upp”, skriver en person.

Det var inte snällt men ganska kul”, skriver en annan.

”Fy fanken alltså! Jädra taskigt!”, kommenterar ytterligare en person.

Foto: Magnus Wennman/Aftonbladet/TT och Instagram

Annons