Axel Pileby råkade tackla kvinna – kaoset före direktsändningen

Axel Pileby
Exklusivt

Axel Pileby är en omtyckt profil i TV4:s Efter fem.
Nyligen var Axel med om en minst sagt dramatisk händelse när han var på väg till jobbet.
Läs mer här!
Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”
0:52

Efter reklamen: Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”

(0:52)

Slå på ljud

Den folkkära programledaren Axel Pileby, 35, är en av frontpersonerna i TV4:s succéprogram Efter fem. Nu är det snart fyra år sedan programmet hade premiär och till en början var det bara Tilde de Paula Eby, 48, som syntes till i tv-rutan.

Men eftersom att programmet har varit en så stor succé har Efter fem-gänget växt och blivit mycket större. Idag har Tilde och Axel sällskap av TV4-profilerna Maximilian Artell, 30, Anna Brolin, 41, och Henrik Alsterdal, 42.

Axel Pilebys familjelycka med flickvännen Felicia

Men det är inte bara karriären som rullar på för Axel. Familjelivet går minst lika bra. I flera år har han varit tillsammans med flickvännen Felicia Jartén, 28 och för mer än ett år sedan blev Axel pappa för första gången till lilla dottern Lärke.

– Idag är ingen vanlig dag för idag så är vi lite extra glada på Efter fem. Vi välkomnar nämligen 3 480 gram och 49 cm ren kärlek. Alltså Axel, vår kompis har blivit pappa! Alltså det är så sjukt stort!, avslöjade Tilde i Efter fem och fortsatte:

– Ah det är fantastiskt roligt. Inte bara Axel, Felicia har blivit mamma också så vi har den stora glädjen att få gratulera hela den lilla nybildade familjen. Hon är söt som socker!

Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

Se klippet här!

Axel Pileby råkade tackla till en kvinna – innan direktsändning

Att parera familjelivet med jobbet kan vara stressigt. Nyligen, när Efter fem:s studio hade flyttat till Eskilstuna för en extra valsändning, så hade Axel en extra stressig dag.

I ett inlägg på Instagram delade han med sig av den tumultartade transportsträckan till den provisoriska studion i Eskilstuna – och kaoset som uppstod före direktsändning.

”Okej. Högst olycklig första halva av dagen med glömt kort, glömd kostym på tåget, desperat försök att nå tågbolaget”, skriver han och fortsätter med att berätta om hur han råkade springa in i en kvinna under det stressiga händelseförloppet:

”...lika desperat försök att få tag i kostymen när tåget var på väg tillbaka (utan resultat, men med en vild tackling på avstigande kvinna. FÖRLÅT!!).

Turligt nog var andra halvan av dagen mycket trevligare för TV4-profilen.

”MEN! Fantastiskt rolig andra halva i Eskilstuna med mängder av folk på torget, samtliga partiledare i Efter fems studio och sedan uppsnack inför 3000 åskådare i arenan. Kostymen/kortet - Pileby 2-3”, avslutar Axel inlägget.

När Hänt når honom för att fråga om det kaotiska händelseförloppet, berättar han att missen på tåget även gjorde honom en kostym rikare.

Yes, fick springa och handla en ny någon timme före sändning”, skrev Axel i ett privat meddelande till oss. Vi hoppas Axel (och kvinnan han råkade stöta in i) kan skratta åt händelsen i efterhand!

Se inlägget här nedan:

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN