LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Avslöjat: Mellostjärnan är Andreas Lundstedts nya kärlek

06 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Alcazar-sångaren Andreas Lundstedt har en ny kärlek, en grekisk gud som han själv säger. Och de har en sak gemensamt – de har båda två tävlat i Melodifestivalen...
Annons

Nyligen återförenades alla fem medlemmarna i discogruppen Alcazar, för första och för sista gången. Under Stockholms pridevecka stod de tillsammans på scenen och gjorde succé! Andreas Lundstedt, 46, är en av de nuvarande tre medlemmarna och just nu gnistrar det lite extra om den redan glittriga stjärnan. Anledningen är att han har träffat sin stora kärlek, musikalartisten Daniel Mitsogiannis, 35. Daniel tävlade i Melodifestivalen 2008 med låten Pame, och tog kontakt med Andreas på Instagram. De bestämde sig för att träffas.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var trevligt så vi sågs igen. Nu tar vi en dag i taget. Jag vill vakna upp varje dag och känna att jag fortfarande är kär, nu håller det på att bli något djupare, säger Andreas till Aftonbladet.

Daniels pappa är från Grekland och familjen har hus där. Därför har Andreas åkt fram och tillbaka mellan Grekland och Sverige hela sommaren. Allt för kärleken…

– Han är den första som hyllar min fjantiga sida. I dag kan jag stå på mina egna ben, kärleken är en bonus. Jag vaknar varje morgon och är glad. Fan vad fint livet är, säger Andreas.

Annons

För några år sedan ska sångaren ha fryst in sina spermier för framtida bruk. Då ville han skaffa barn, idag är han inte lika säker längre.

– Nej, eller jag vet inte. Jag har fått två hundar på halsen med min grekiska gud. Jag älskar hundar. Jag vet inte vem jag skulle skaffa det med, säger han.

Nu i höst gör Alcazar sin sista turné, Alcazar – 20 years of disco – mission completed. Och som namnet antyder har då de då varit en grupp i 20 år.

Andreas är även aktuell med SVT-serien I Will survive, som har premiär den 22 augusti.

Minns du inte Daniel Mitsogiannis? Se han här:

FOTO: IBL

Annons