Avslöjat – han låg bakom rumpchocken i Eurovision

Alla har frågat sig vems rumpa det var vi såg i finalen av Eurovision song contest i lördags. Nu har vi svaret – det var den ökände prankstern Vitalii Sediuk. Ni kanske känner igen honom för att ha pussat Kim Kardashian Wests rumpa och blivit slagen av Gigi Hadid?

Den kända prankstern Vitalii Sediuk, 28, har slagit till. Den här gången på ett av världens mest sedda tv-program. Ja, det var han som sprang upp på scenen mitt under finalen av Eurovision Song Contest och visade rumpan för ungefär 200 miljoner tittare. Många trodde att gärningsmannen bakom pranket var från “down under” då han var invirad i Australiens flagga, men icke. Vitalii kommer från värdlandet Ukraina.

Det var under sångerskan Jamalas, 33, mellanakt som han plötsligt dansade in. I några sekunder såg han ut att vara en del av showen, men plötsligt knäppte han upp byxorna, vände sig om och blottade sin kära bakdel för större delen av världen. Det dröjde inte lång tid innan ett stort team kom upp och tacklade av honom från scenen. Och ja, han hann få på sig byxorna innan. Så de 200 miljoner tittarna missade hans kanske allra käraste kroppsdel, som tur var.

Vitalii har gjort sig ökänd över hela världen för att ha gjort pranks mot några av världens mest kända människor. Bland annars så har han blivit slagen i ansiktet av skådespelaren Will Smith, 48, när han 2012 sprang fram till honom på röda mattan och försökte kyssa honom på munnen.

2013 var det skådespelerskan America Ferrera, 33, som stod offer för Vitalii när han på Grammy-galan smög upp bakom henne på röda mattan och kröp in under hennes klänning.

Vitalii Sediuk kröp in under America Ferreras klänning.

Han har även lyckats pussa Miranda Kerr, 34, på kinden, kramat både Leonardo DiCaprio, 42, och Bradley Cooper, 42, mot hans vilja.

Miranda Kerr fick en puss som hon inte riktigt var med på.

Bradley Cooper var inte så sugen på att kramas med Vitalii.

Men några av de mest uppmärksammade pranken var de han gjorde mot Kim Kardashian West, 36, och Gigi Hadid, 22, ganska tätt inpå varandra.

Det var när Kim var på besök i Paris som han på röda mattan sprang fram och pussade henne på rumpan. Snabbt blev han nedbrottad av hennes livvakter och blev efter det anklagad för sexuella trakasserier.

Han lyckades puss Kims rumpa, men efter det gjorde han inte många knop.

Och i Milano på modeveckan så bar han upp Gigi när hon var på väg att sätta sig i bilen. Gigi blev rasande och slog Vitatlii i ansiktet, när han släppte ned henne så sprang hon efter för att fortsätta men blev snabbt stoppad av sina livvakter.

https://www.youtube.com/watch?v=u5vCt9aur7Q

LÄS OCKSÅ: Fem saker vi kommer minnas från Eurovision 2017

Foto: IBL, Stella pictures

SENASTE NYTT!