Avslöjar sanningen: Därför hoppade Bonde-Sigrid av Farmen VIP

I måndagens avsnitt av Farmen VIP sker två avhopp. En av deltagarna är Bonde söker fru-profilen Sigrid Bergåkra, och nu berättar TV4 varför.

I måndagens avsnitt av Farmen VIP hoppar två personer av tävlingen. Först ut är Youtubern Felicia Bergström, 24, som väljer att avsluta sin medverkan efter att ha blivit utsedd till storbonde av Samir Badran, 27.

– Jag har min lilla Farmen-bucketlist som jag har uppnått till 100 procent, säger Felicia Bergström i programmet innan hon lämnar gården.

Felicia utser istället Yvonne Ryding, 55, att ta över rollen som storbonde. Där med blir också Yvonne som får utse veckans förstekämpe. Valet faller på Patrik Sjöberg, 53, och han väljer i sin tur att möta hästbonden Sigrid Bergåkra som andrekämpe.

Men när Patrik Sjöberg anländer till tinget för att kämpa om sin plats i Farmen VIP möts han av ett oväntat besked från programledaren Paolo Roberto, 49. Sigrid har lämnat programmet redan innan utslagningen.

– Ibland finns det saker som är viktigare än den här tävlingen, och det här är en sådan anledning, säger Paolo Roberto i tinget.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

I och med att Sigrid Bergåkra inte finns kvar för att kämpa vid tinget är det ingen som åker ut i veckans avsnitt. Däremot avslöjas det att två nya personer kommer att dyka upp i Farmen VIP. Håkan “Färjan-Håkan” Hallin, 49, och Lulu Carter, 57, är de nya personerna att ansluta till gruppen. Men att deras entré i Farmen VIP kom i samband med att två av deltagarna lämnat tävlingen är enligt TV4 en slump.

”Utmanarna var planerade sedan tidigare och deras deltagande hade alltså ingenting med avhoppen att göra”, skriver Isabella Sehlström, presskontakt på TV4, till Hänt.

Hon kan inte heller avslöja varför Sigrid Bergåkra valde att lämna programmet.

”Här kan vi enbart hänvisa till det som framkommer i programmet, det vill säga att Sigrid lämnade Farmen av personliga skäl”, fortsätter hon.

Att deltagare skulle droppa av under programmets gång är Isabella Sehlström inte förvånad över.

”Att deltagare väljer att lämna är något man alltid behöver vara beredd på i samband med den här typen av inspelningar och Farmen VIP är inget undantag.”

Hänt har sökt Sigrid Bergåkra för en kommentar.

Här är alla deltagare i Farmen VIP:

Camilla Henemark

Samir Badran

Sigrid Bergåkra

Yvonne Ryding

Patrik Sjöberg

Klara Svensson

Ola-Conny Wallgren

Felicia Bergström

Glen Hysen

Ben Mitkus

Hetast på Hänt TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN (JONNA & JOHANNA-intervju)

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bergåkra i tårar: Därför är jag med i Farmen VIP

LÄS OCKSÅ: Blodiga olyckan i Farmen VIP – Patrik Sjöberg skadad: ”Jävligt ont”

Foto: TV4

SENASTE NYTT!