TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Avslöjar: Så får Ullared-Morgan sina superkrafter

19 mar, 2017 
AvPontus Varg
Han jobbar för två på lagret på Gekås i Ullared – nu avslöjar Morgan Karlsson var han får sina superkrafter ifrån.
Annons

Ullareds profilen Morgan Karlsson, 44, jobbar hårt. Hur orkar han orkar? – Han dricker vatten ur den ensligt belägna källan Asmunds källa i Sibbarp. Här får han ro från den hektiska tillvaron på jobbet och kan fylla på med energi. Vandringen dit är även en naturupplevelse av stora mått.

– Att bara gå ut i skogen. Man hör bara vinden brusa. Det är skönt, säger den charmige Morgan i “Ullared” i Kanal 5.

Den som dricker ur den uråldriga källan fylls med kraft enligt sägnen. Men vattnet kan också vara helande. Morgan började gå hit för över 25 år sedan.

– Jag fick en form av depression, av ett kärleksförhållande när jag var 18. Jag började söka krafter inom mig själv, framför allt genom den kristna tron. Och den här källan förknippar jag med den kristna tron. Det har betytt väldigt mycket för mig, säger han.

Att bara dricka det klara vattnet kan vara nog så gott, men för Morgan handlar det även om att fylla på kaffekannan och få ett perfekt balanserat kaffe.

– Det är väldigt gott. Väldigt rent, säger han i programmet. Och så har jag inte haft hål i tänderna på fem, sex år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL, Kanal 5

Annons