LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Ullared-Morgans oväntade bekännelse: "Har aldrig..."

31 jan, 2017 
AvJohanna Bladh
För många är en timme utan en smartphone outhärdligt. Men för Ullareds egen tjejtjusare Morgan Karlsson, 36, är det verklighet. ”Jag är nog den enda i Sverige som aldrig har skickat ett sms”, säger Morgan.
Annons

Vill du bjuda ut Morgan Karlsson, 44, på date så får du slå numret till Ullareds personalavdelning. För hemma använder nämligen Kanal 5:s egen varuhuskändis endast en sladdtelefon, mobiltelefonen är förmodligen mer dammig än taklampan.

– Jag är en liten stenåldersmänniska. Jag har vant mig vid att folk ringer till Gekås för de vet ju att jag är där mellan 7 och 16, berättar Morgan för Hänt TV.

Vilka är det som ringer då?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, det kan ju vara om syrran inte fått tag i mig under gårdagskvällen för jag kanske var på Klitterbader och simmade, och hon vill nå mig av någon anledning. Då ringer hon till Gekås.

Men hur gör du när du dejtar?

– Nä, jag har inte dejtat så ofta. Jag är mer på det viset att jag ringer upp henne och frågar om vi kan träffas hemma hos mig eller på en restaurang.

Ringer du från Gekås-telefonen om du vill träffas på dagen?

– Ja, det gör jag.

Många människor skickar hundratals sms varje dag. Men Morgan har aldrig skickat ett sms i sitt liv. Någonsin.

Annons

– Jag är faktiskt 44 år och har aldrig skickat ett sms. Jag har fått dem, men jag vet inte hur jag ska öppna dem.

Parhästen Ola-Conny Wallgren, 52 verkar inte gilla Morgans inställning till teknik. Han menar att det är ett måste att vara kontaktbar på mobilen.

– Jag är enkel av mig men det måste man hänga med i, jag har en telefon och jag är inte tekniskt intresserad. Jag vill ju vara nåbar inför hela världen.

Vi på Hänt är i vilket fall som helst djupt imponerade av Morgan, eftersom ingen på redaktionen skulle klara sig en minut utan sin lilla nalle!

Se när Morgan & Ola-Conny provar snapchat och allt går fel:

Morgan & Ola-Conny provar SNAPCHATBrand logo
Morgan & Ola-Conny provar SNAPCHAT
Annons