ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Åsa Vesterlund om misslyckade fettsugningen – berättar om skräcken

14 jul, 2021 
https://image.hant.se/lovisa-byline.jpg.jpg?imageId=7617233&x=0&y=0&cropw=89.74358974359&croph=100&width=1318&height=1318
Lovisa Ström
Åsa Vesterlund
Den senaste tiden har Åsa Vesterlund varit i Sverige för att korrigera ett misslyckat skönhetsingrepp. Nu berättar hon om skräcken hon kände när hon vaknade efter operationen.
– Vad är det här?!, säger hon.
Annons
5 galna citat från Svenska Hollywoodfruar
5 galna citat från Svenska Hollywoodfruar

Åsa Vesterlund blev känd för svenska folket när hon medverkade i realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Sedan dess har hon bott kvar i USA och har nu fullt upp med både mäklarstudier och egna bolag. Men mitt i allt jobb var Åsa tvungen att åka till Sverige för att opereras. För Hänt berättar realitystjärnan om händelsen:

– Jag var tvungen att korrigera tidigare operationer som jag gjort. Jag blev för hårt fettsugen av tidigare läkare så det blev gropigt och ojämnt och sen försökte den läkaren att fixa det igen men det blev bara värre.

Hon är nu påväg till USA igen men ganska snart kommer hon att återvända till Sverige ännu en gång. Nu berättar hon varför hon lämnar USA.

Hollywoodfruns chock efter läkarens besked: ”Vad är det här?!”

När Åsa kom till kliniken där hon skulle opereras förklarade de för henne att ingreppet skulle bli större än hon hade väntat sig. Men exakt hur stor operationen skulle vara förstod hon inte förrän hon vaknade efter den.

Annons

– När jag vaknade så hade jag ju drän och två slangar och det var ju värsta operationen för armarna, säger hon innan hon fortsätter:

– När det inte finns något fett så kan man nämligen inte ändra så han har ju fått snitta upp från armhålan hela vägen ner till armbågen på båda armarna. Men jag tänkte ju att det här är no big deal och så vaknar jag upp och bara "vad är det här?!"

Därför lämnar Åsa Vesterlund USA – återvänder till Sverige

Men efter den tuffa operationen är det nu dags för Åsa att återvända tillbaka till USA, men det kommer inte dröja allt för länge innan hon är tillbaka i Sverige igen. Sanningen är faktiskt att hon kommer tillbaka redan i höst, och anledningen är helt enkelt att hon är tvungen att göra ytterligare en operation.

– När jag var där såg de att jag måste korrigera baksidan också, berättar Åsa innan hon fortsätter:

– Så jag ska tillbaka dit i höst för att göra om resterande områden, som rygg och så, som också är på grund av tidigare operationer från samma läkare.

Annons

Men trots att det såklart är tråkigt att det blivit som det blivit trycker Åsa på att hon känner sig tacksam att det går att justera och att hon är väldigt nöjd med stället hon hamnat på. Stället heter nämligen Diamond plastikkirurgi och Åsa är övertygad om att resultatet kommer bli lika glänsande som namnet.

– Jag är superimponerad. Det var superproffsigt och modernt och personalen har varit helt otroliga, förklarar hon.

Annons