Idol 2023 marknadsföring banner

Åsa Vesterlund återvänder till Svenska Hollywoodfruar på TV3

03 jun, 2019 
Åsa Vesterlund i Svenska Hollywoodfruar på TV3
I mars avslöjade TV3 att Siv Cotton återvänder till Svenska Hollywoodfruar i år. Nu berättar även Åsa Vesterlund att hon gör comeback i den kommande säsongen som börjar visas på tv i höst.
Annons
Komikern Amy Schumer har blivit mamma för första gången
Komikern Amy Schumer har blivit mamma för första gången

Inspelningarna av den kommande säsongen av Svenska Hollywoodfruar pågår just nu för fullt i soliga Los Angeles. TV3-programmet är inne på sin tolfte säsong och såklart kommer TV3-tittarna även i år få följa den folkkära profilen Maria Montazami, 53. Hon är den enda Hollywoodfrun som har varit med sedan starten. Även Gunilla Persson, 60, är något av en favorit hos tittarna och kommer att vara med i programmet för nionde gången.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tidigare i år avslöjades det att norskan Siv Cotton gör comeback i Svenska Hollywoodfruar. I tidigare säsonger av programmet har Siv rykt ihop rejält med Anna Anka, 48. Enligt en källa till Aftonbladet hoppas TV3 på fler intriger mellan profilerna i årets upplaga.

– Det är säkert därför Siv har anlitats. Producenterna räknar med att hon och Anna inte kommer överens och att det blir dramatisk tv, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Siv Cotton i Svenska Hollwyoodfruar på TV3
Siv Cotton kommer att synas på TV3 i höst.

Svenska Hollywoodfruar-profilen gör comeback på TV3

Nu meddelar även Svenska Hollywoodfruar-profilen Åsa Vesterlund, 44, att hon återvänder till programmet som börjar sändas på TV3 i augusti.

Annons

– Det är så roligt att vara tillbaka! I denna säsong kommer jag träffa på en hel del vänner men även tyvärr några fiender, säger Åsa Vesterlund i ett pressmeddelande.

Åsa har vid flera tillfällen i programmet hamnat i dramatiska konflikter med Gunilla Persson. Om bråket mellan profilerna fortsätter i de kommande avsnitten återstår att se – men Åsa Vesterlund är tydlig med att det kommer att bli en spännande säsong.

– Drama är ju tyvärr något som ofta skapas runt mig. Och hur det slutar? Ja, det vet man aldrig, säger hon.

Det var i februari förra året som Åsa Vesterlund meddelade att hon träffat kärleken på nytt efter skilsmässan från Darrin Frye 2015. Plastikkirurgen Fredrik Berne är personen som fångat Åsas hjärta, något hon berättade om i ett inlägg på Instagram förra året.

”Varje dag är Alla hjärtans dag när jag är med dig. Jag är en väldigt lycklig tjej. Älskar dig”, skrev hon vid tillfället.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons