TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Åsa Ingrossos känslosamma erkännande om tuffa livskrisen

24 jul, 2020 
Emilio och Åsa Ingrosso
Åsa Ingrosso bor tillsammans med sin make Emilio i Spanien.
På bilder i sociala medier har Åsa alltid ett leende på läpparna – men livet har inte alltid varit en dags på rosor.
Nu berättar Åsa Ingrosso om de tuffa åren.
Annons
Följarna jublar efter nya bilden på Åsa IngrossoBrand logo
Följarna jublar efter nya bilden på Åsa Ingrosso

År 2013 var Åsa Ingrosso på jakt efter ett semesterhus i Palma. En vän tipsade då om att Emilio Ingrosso, 54, kanske kunde vara till hjälp och trots att det inte var kärlek vid första ögonkastet övergick Åsa och Emilios vänskapsrelation snart till en romans.

Sju år har gått sedan dess och på den tiden har paret hunnit flytta till Sverige och tillbaka till Spanien igen. De är numera bosatta i Palma, Mallorca, där de driver restaurangkedjan La Perla.

Både Emilio och Åsa har barn sedan tidigare relationer och får titt som tätt besök av dem. Nyligen var makarna i Sverige och passade då på att umgås med bland andra Emilios söner Benjamin Ingrosso, 22, och Oliver Ingrosso, 30, samt dottern Bianca Ingrosso, 25.

Åsa Ingrosso om bonusbarnen

Emilio Ingrosso var tidigare gift med artisten och realityprofilen Pernilla Wahlgren, 52. Det är tillsammans med henne som han har sina tre barn och trots att deras skilsmässa blev en rejält dramatisk historia kommer Pernilla och Emilio väl överens idag.

Annons

Åsa Ingrosso, som är mamma till dottern Lina Björling, 22, och sonen Anton Björling, 24, har tidigare berättat att hon har en väldigt nära relation till maken Emilios barn.

– De står mig väldigt nära och det har varit väldigt mysigt att få följa dem, sa hon till Hänt tidigare i år.

”Varit riktigt otröstligt ledsen”

Det råder ingen tvekan om att Åsa och Emilio Ingrosso trivs väldigt bra med sitt liv i Spanien. Men Åsa har inte alltid haft det lätt i livet och vägen till lyckan har varit krokig. I ett öppenhjärtligt inlägg på Instagram berättar Åsa om de svåra åren.

”Jag har haft perioder i mitt liv då jag varit riktigt otröstligt ledsen”, skriver Åsa och förklarar att hon blev utbränd för en tid sedan.

Utbrändheten var en en tuff period men Åsa Ingrosso kom ut starkare på andra sidan.

”Det tog lång tid att hämta mig ifrån den. Men frånsett den så har jag alltid vaknat med ett leende. Jag skojar inte.. jag vaknar nästan alltid glad”, skriver hon.

Annons

Insikten efter den tuffa tiden

Motgångarna har lärt Åsa en viktig läxa, hon har bestämt sig för att ta tillvara på varje dag som att det vore den sista. Nu delar hon med sig av sin instinkt till följarna.

”Man har en chans att vara sitt bästa jag. Är det inte då vår plikt till universum att göra vårt bästa då? Att må det bästa vi kan, välja den klokaste vägen, den väg där vi är absolut lyckligast?”, skriver Åsa Ingrosso och avslutar sedan:

”Vi är alla bara människor. Men vi kan väl ändå lova oss själva att göra vårt bästa.. Längs den här vägen vi alla går på”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Håkan Bengtsson/TT

Annons