LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Åsa Ingrossos dystra hälsobesked – nu berättar hon: ”Jobbigt”

03 sep, 2023 
Frida Eklöf
Åsa Ingrosso
Åsa Ingrosso ser ut att leva ett minst sagt lyxigt liv tillsammans med maken Emilio Ingrosso på Mallorca.
Men allt är inte lyx och flärd, på Instagram berättar Åsa om biverkningarna efter att hon insjuknade i Covid-19.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”Brand logo
Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”

Åsa Ingrosso, 47, och maken Emilio Ingrosso, 57, har ena foten på Mallorca i Spanien och andra foten i Stockholm.

Tillsammans driver paret ett krogimperium med populära restauranger i både Sverige och Spanien. På sociala medier är vi vana vid att få flitigt med uppdateringar av både Åsa och Emilio på vad som händer i deras lyxiga liv.

Åsa Ingrossos dystra hälsobesked – nu berättar hon

Men allt är inte bara lyx och flärd i Åsas liv. För tre år sedan drabbades hon nämligen av Covid-19, något som hon än idag har biverkningar av.

Det är i ett inlägg på Instagram som Åsa berättar att hennes smak- och luktsinne har tagit stryk efter det att hon insjuknande 2020 och tre år senare har hon fortfarande märkbara problem av det.

Uppdatering: När jag hade Covid i dec -20 blev jag av med hela mitt luktsinne. Smaklökarna drog ngt gammalt över sig men har sen kikat fram lite till och från. Även om smaken fortf inte är riktigt 100 så funkar det ändå bra. Men förmågan att känna dofter! Gaahh.. det är ett sånt jobbigt problem. (Och ibland helt ärligt väldigt skönt)”, skriver hon i inlägget.

Annons

Men hon har sina stunder där luktsinnet hittat tillbaka till hur det var före insjuknandet, och hon hoppas att det snart kanske vänder.

”Jag har sedan jag var sjuk känt en doft av sköljmedel/parfym/kemisk doft. (Bättre än rutten fisk å knasiga grejer jag läst om att andra haft.) Men ändå väldigt irriterande. Jag älskar parfymer och har inte kunnat köpa en enda ny sedan dess för jag vet ju inte vad den doftar. MEN.. så häromdagen kände jag doften av min älsklingsparfym. Så kanske kanske är det på väg att vända? Vad tror ni? Är min näsa bortom räddning? Någon som varit i samma situation?”, skriver Åsa.

Åsa Ingrossos dröm om att flytta till Italien

Åsa och Emilio pendlar mellan Stockholm och Palma de Mallorca, men deras permanenta boende är på semesterön Mallorca. Dock drömmer paret om att ta sitt pick och pack och flytta till Italien. Något som dessvärre än så länge bara varit en dröm då deras stora fokus just nu ligger på jobbet.

”Vi är mitt uppe i öppningen av OMINO. Så vi stressar på här som galningar. Italien är bara drömmar än så länge”, skrev Åsa till Hänt i början av året.

När och om flytten till Italien blir av återstår alltså att se, men paret har minst sagt drivkraften att göra det till verklighet!

FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT

Annons