LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Åsa Ingrossos ärliga ord om dilemmat med maken Emilio

12 dec, 2022 
Emilio och Åsa Ingrosso
Emilio och Åsa Ingrosso har varit gifta i över sju år.
Paret är inte bara makar utan de arbetar även tillsammans.
Nu öppnar Åsa upp om äktenskapet och hur det är att arbeta tillsammans.
Annons
Åsa Ingrosso om barnens flytt till Sverige: ”Skönt”Brand logo
Åsa Ingrosso om barnens flytt till Sverige: ”Skönt”

Emilio, 57, och Åsa Ingrosso, 47, verkar upp över öronen förälskade i varandra och visar gärna upp sin kärlek till varandra på sociala medier. Det är ofta vi får ta del av hyllningar på Instagram och fina kärleksförklaringar.

”Jag är världens lyckligaste att få vara vid din sida. Du är absolut den finaste människan på jorden! Omtänksam, generös och kärleksfull! Du har fått mig att se livet på ett helt annat sätt! Du sprider positiv energi runtomkring dig varje sekund. Älskar att vara med dig!”, har Emilio skrivit om Åsa på Instagram.

Emilio och Åsa Ingrossos olika fastigheter och restauranger

Emilio och Åsa är inte bara kärlekspartners utan de arbetar även tillsammans. Idag driver de ett krogimperium tillsammans med flera populära restauranger i både Sverige och Spanien.

Makarna har även fastigheter i både Sverige och Spanien. Idag är deras bas är i Palma på Mallorca men de äger även en lyxlägenhet i Stockholm, som de bor i när de åker till Sverige för jobb eller för att träffa sin familj.

Annons

Det är Åsa som sköter inredningen när det kommer till deras fastigheter och restauranger och hennes stil är extravagant. På hennes Instagram får vi ofta ta del av lyxiga inredningsbilder och det verkar som att makarna gillar att göra om. Åsa har tidigare berättat för Hänt om lägenheten i Stockholm som är på 55 kvm och ligger i Vasastan.

”Vi har ”bott här” i 4 år. Men under den tiden har jag gjort om allt, målat om och bytt alla möbler tre gånger. Emilio blir lite trött på mig så nu har jag målningsförbud. Haha.. ”

Åsa Ingrosso om äktenskapet med Emilio Ingrosso

Men hur är det egentligen att vara kärlekspartners och arbeta tillsammans? När Åsa gästade P4 Extra – Gästen med Titti Schultz berättade inredaren hur det är att arbeta och leva tillsammans.

Annons

Hur mycket jobb pratas det hemma hos er?, frågade Titti.


– Konstant, vi kan till och med vakna mitt i natten då någon har kommit på något och börja diskutera idéer. Vi är så lika, det skulle inte gå annars. Man måste vara såhär om vi ska kunna jobba o leva tillsammans och ha ett äktenskap i jobbet.

Titta undrade då över om de någonsin övar på att bara en en promenad till exempel och inte prata jobb.

– Vi säger ibland att vi ska gå ut och ta en skön middag och dricka lite vin. Vi ska inte prata jobb men vi gör ju det direkt ändå, sa Åsa.

Hänt har sökt Åsa Ingrosso för en kommentar.

FOTO: Karina Ljungdahl/TT, Cornelia Nordström / Expressen / TT

Annons