LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Åsa Ingrosso sätter ner foten – ryter ifrån mot följarna

31 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Åsa Ingrosso
Åsa och Emilio Ingrosso har varit gifta i närmare åtta år.
Paret delar med sig mycket från livet i Spanien på sina sociala medier.
Men nu har Åsa fått nog av alla elaka kommentarer och säger ifrån på skarpen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”Brand logo
Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

Åsa Ingrosso, 47, och maken Emilio Ingrosso, 57, har ena foten på Mallorca i Spanien och andra foten i Stockholm.

Paret driver tillsammans ett krogimperium med populära restauranger i både Sverige och i Spanien, vilket gör att de pendlar ganska mycket mellan länderna. Men det är på Mallorca som paret bosatt sig sedan flera år tillbaka. På Instagram uppdaterar paret flitigt om sitt liv i soliga Spanien.

Åsa Ingrosso om att flytta till Italien

Att paret har starka kopplingar till Italien är ingen hemlighet, Emilio har italienska rötter och det är det italienska köket som präglar alla parets restauranger. Men för en tid sedan hintade Åsa på Instagram om att paret är sugna på att flytta från sitt älskade Mallorca, till just Italien.

Annons

”Länge har vi pratat om en flytt till Italien. Så dök en mäklare upp och vi föll fullkomligt pladask för detta hus. Jag med min ADHD har ju redan flyttat in här och börjat planera. Mallorca finns kvar, det kommer alltid finnas i våra hjärtan och vi släpper inte vår lägenhet i första taget. Men längtan till Italien (och även Frankrike) är enormt stor. Speciellt för Emilio som vill tillbaka till sina rötter.", skrev Åsa och visade upp bilder på den otroliga fastigheten.

Det verkar dock som att det inte blir någon flytt till Italien inom den närmsta framtiden. När Hänt når Åsa berättar hon att makarna har fullt upp dagarna innan jul och att Italien-drömmen för tillfället bara är en dröm.

”Vi är mitt uppe i öppningen av OMINO. Så vi stressar på här som galningar. Italien är bara drömmar än så länge”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Åsa Ingrosso sätter ner foten mot de elaka kommentarerna

Nu tar Åsa till sin Instagram för att säga till sina följare på skarpen. Hon har ledsnat på den dåliga energin i hennes kommentarsfält och hur vissa personer tar sig friheten att skriva elaka saker under hennes bilder.

Annons

"Jag blir på riktigt helt matt över hur en tråd fullkomligt kan sväva iväg och handla om något HELT annat än det riktigt otäcka som var skälet till mitt förra inlägg. Det som borde upprört, lades ingen vikt i. Därför att man VILL att det istället ska handla om det man känner sig kränkt över. Man kan sen väva in, helt fritt, en massa hittepå för att det kännas mer djupt och äkta.", skriver Åsa och fortsätter:

"Jag köper inte det här! Jag står inte för kletet som skrevs här. Er ilska får ni gå med någonstans.", avslutar hon.

Bara några dagar tidigare röt Åsa ifrån åt en annan kommentar på hennes bilder. Det var då en följare som kommenterade hennes utseende, vilket Åsa inte accepterade och sa ifrån med råge.

"Vad du än tycker om någon annan kvinnas utseende. (Eller man för den delen). Så är dina åsikter inte viktiga eller något du kan kleta ner på andra människors sociala medier. Har du något som värker i själen. Ta tag i det. Få hjälp med er bitterhet, missunnsamhet, mobbning och avundsjuka", skrev Åsa då.

Hänt har sökt Åsa för en kommentar.

FOTO: Cornelia Nordström / Expressen / TT

Annons