Åsa Ingrosso om otrohetsryktena mot maken Emilio

Åsa Ingrosso

Åsa Ingrosso har fått höra rykten om att hon och Emilio skulle vara otrogna mot varandra.
Nu avvisar hon ryktena och säger att det vore omöjligt – tidsmässigt.
”Vi vet att det är tidsomöjligt”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Slå på ljud

Framgångsrika inredningsdesignern Åsa Ingrosso, 44, är gift med kända entreprenören Emilio Ingrosso, 54, som tidigare varit gift med Wahlgrens värld-stjärnan Pernilla Wahlgren, 51.

Nu hyllar Åsa sin kärlek – samtidigt som hon tar upp ett allvarligt rykte också.

”Emilio och jag har nu dryga 7 år bakom oss och sedan dag ett har vi suttit ihop som siamesiska tvillingar. Jag skämtar verkligen inte. Vi är alltid tillsammans. Vaknar, jobbar, äter, sover på repeat.”, skriver hon.

Hon fortsätter inlägget med att berätta hur de tillsammans gör allt under dagen – både gällande jobb och privat. De äter tillsammans, jobbar tillsammans och spenderar sin fritid tillsammans – så ibland kan det bli lite för mycket.

 ”Det går verkligen i 190 och även om vi kan bli galna på varandra ibland, så är vi som två kärleksmagneter som konstant sugs ihop.”, skriver hon.

Slår tillbaka mot ryktena

Hon skriver vidare att hon hört flera säga att paret inte skulle vara trogna mot varandra – ett påstående hon dementerar helt.

”Vi har få, få tillfällen då vi faktiskt varit helt ifrån varandra. Jag kan till och med räkna dom på en hand.Ni vet ju, precis som vi att det pratas och det tisslas om allt och alla. Vi får höra mycket konstigt som sägs.. tro mig! Nyligen dök det upp något riktigt osmakligt om att vi var konstant otrogna mot varandra, både Emilio och jag. Vem hittar ens på något sådant om andra människor!? Så sjukt!”

Enligt henne tar paret inte alls åt sig av ryktena.

”Det roliga i detta är att vi verkligen kan se på varandra med det lugnaste hjärta och garva åt sådant skit. För vi vet att det är tidsomöjligt. Sen att vi aldrig skulle göra så mot varandra är en annan sak.  Men när detta tramset kom upp för en tid sen tittade vi på varandra och faktiskt skrattade. Det är ganska intressant ändå hur människor är och fungerar. Att en sån här sak ens blir till? Vad är man gjord av då? Hat? Avundsjuka? Missunnsamhet? Vad driver människor att skapa rykten.”

FOTO: TT/INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN