ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Åsa Ingrosso om nya husköpet med Emilio – svarar på frågan om flytten

12 okt, 2023 
åsa och emilio
Åsa och Emilio Ingrosso verkar sugna på att skaffa ett boende i ett helt nytt land.
Nu berättar Åsa för Hänt hur tankarna går!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice StenlöfBrand logo
Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf

Emilio Ingrosso, 57, är sedan 2015 gift med sin stora kärlek Åsa Ingrosso, 47. Tillsammans bor de i Spanien, men de har ett flertal restauranger i Stockholm. Senast öppnade de en fransk resturang med ett stort fokus på musik.

Jag har ju lyckan att ha hamnat i en av kanske Sveriges största musikfamilj och med mitt eget intresse för musik (jag är dock mycket bättre på att lyssna och njuta än att sjunga själv) så har vi nu hittat ett koncept som kittlar varenda fiber i kroppen. Vi har en stor bekantskapskrets med artistvänner samt extremt duktiga personer som jobbat med musik i hela sina liv som hjälper oss. Så nu letar vi musiker som kommer att bli några av de anställda i restaurangen”, skrev hon då.

Letar boende i Italien – scrollat bland annonser lite för länge

Men nu verkar paret ha helt andra planer än något som rör restauranger! Nu kikar de nämligen på ett boende i Italien. På Instagram skriver Åsa:

Annons

”Okej så nu har jag letat hus och lägenheter i Italien att min högerarm utan att skämta helt lagt ner. Smärtan efter en liten för hård träning kombinerat med svajpande och att ligga i sängen och soffan med telefonen i timmar efter timmar har gjort att jag just nu knappt ens kan hålla i telefonen med höger handen. Ja men så bra det här blev då! Helt självförvållat. Pepprat med voltaren men det har inte hjälpt ett dugg tyvärr.”

paret ingrosso
Emilio och Åsa Ingrosso

Åsa verkar med andra ord ha letat rejält efter hus och lägenheter! Men när Hänt når henne verkar inte något bestämt ännu.

Vi ser att ni letar hus i Italien, är tanken att ni ska bosätta er där eller blir det ett semesterhus?

– Inte en aning.. vi drömmer bara, säger Åsa.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons