LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Åsa Ingrosso sjuk – kan inte umgås med barnen: ”Orkar inte riktigt”

11 apr, 2024 
Åsa Ingrossos son Anton Björling är och hälsar på nere i Spanien. Men det blev inte riktigt som tänkt – då både Åsa och Emilio blivit sjuka!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”Brand logo
Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

Åsa Ingrosso, 49, och maken Emilio Ingrosso, 58, har bott på Mallorca i flera år nu. Det var även där de gifte sig år 2015. Titt som tätt får de sällskap av resterande familjemedlemmar som flyger in och hälsar på.

Allra senast var det dags för Åsas vuxna son, Anton Björling, att titta förbi. Men det blev inte riktigt som tänkt, då både hon och Emilio dessvärre blev sjuka.

Åsa och Emilio Ingrosso sjuka: ”Så jäkla typiskt”

Det är på sin Instagram som Åsa delar med sig av det oturliga sammanträffandet. I ett inlägg delar hon en bild på sig själv och Emilio då de sitter på en restaurang.

Annons

”Mitt älskade hjärta Anton Björling och hans Cassie Viola är här sedan i måndags. Så otroligt mysigt. Själva är vi brakförkylda och går och hostar och snorar med feber av och till.”, skriver hon till inlägget och fortsätter:

”Orkar inte riktigt hålla deras tempo med solning och middagar. Men.. Nu äntligen börjar det vända lite men vilka tråka dagar att vara sjuk på. Så jäkla typiskt. Bilden är ifrån en lunch förra veckan.”

Åsa Ingrossos egna ord om händelsen med sonen

När Hänt därefter når Åsa berättar hon att det varit kämpigt.

Annons

”Vi har inte varit så pigga sista dagarna. Men i morse mådde vi riktigt okej. Nu har det vänt.”, skriver hon i ett meddelande.

Men som tur är har sonen Anton ändå kunnat bo hemma hos Åsa och Emilio, vilket gjort att de kunnat träffats!

”De har ju bott här hemma. Men dom har gjort små utflykter och gått på middagar vi inte riktigt orkat hänga med på.”

FOTO: Cornelia Nordström / Expressen / TT / Instagram

Annons