LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Åsa Ingrosso akut sjuk – berättar om dramat på sjukhuset: ”Massa blod”

14 feb, 2024 
Åsa Ingrosso har tvingas åka in akut till sjukhus.
Nu berättar hon varför.
”Sjukaste magontet som strålade ut i ryggen
,
skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”Brand logo
Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

Åsa Ingrosso, 49, och maken Emilio Ingrosso, 58, har bott på Mallorca i flera år nu. Det var även där de gifte sig 2015. Det var på Emilios 50-årsfest som gästerna plötsligt överraskades med att det även är bröllop som stod på födelsedags-schemat.

På tal om bröllop så har Åsa och Emilio nyligen berättat för Hänt att de kommer vilja gifta sig igen – denna gång i Italien.

– Vi har pratat jättemycket om det. Vi vill gifta oss igen – i Italien – och ha en riktig jäkla megafest!, sa Emilio då till Hänt.

– Jag bodde i Italien då jag var liten, mellan tre och sex års ålder. Tiden där präglade mig starkt. Så fort jag sätter foten på italiensk mark så är det som att alla mina sinnen börjar fungera, fortsatte han.

Annons

Åsa Ingrosso akut till sjukhus – för magsmärtor

Åsa och Emilio tillbringar mestadels av året på Mallorca, även om de ibland har ärenden i Sverige också. De har ju nyligen öppnat ytterligare en restaurang i Stockholm, närmare bestämt Aperitivo i Vasastan.

Nu var det egentligen tänkt att Åsa skulle ta en tripp till Sverige, men det ser inte ljust ut efter det senaste dygnets bravader.

”Hemkommen efter några timmar på akuten. Sjukaste magontet som strålade ut i ryggen. På fyra timmar fick jag lämna en massa blod, det testades sen direkt på sjukhusets egna labb. Sen fick jag smärtstillande intravenöst och efter det en väldigt grundlig ultraljudsundersökning av hela magen och ryggen av 2 olika läkare.”, skriver Åsa i en Instagram story.

Så mår Åsa Ingrosso efter läkarbesöket

Tack och lov är sjukvården att lita på när det gäller Spanien och Mallorca, så Åsa fick snabbt hjälp.

”Svar på alla prover kom direkt och allt såg fint ut. Inget konstigt upptäcktes. Så skönt! Känner mig sedd och omhändertagen trots ett väntrum som var fullkomligt överfullt av sjuklingar. Tack Mallorca för denna fantastiska sjukvård ni erbjuder här!”, skriver Åsa och berättar att det nog inte är läge att flyga nu.

”Jag har dock fortfarande precis lika ont i magjäkeln så vi får se om de blir någon Sverigeresa för mig denna gång. Uff..”

ÅSA INGROSSO
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: SPORRONG OLLE

Annons