LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Arvingarnas starka känslor – Lasseman stoppas från att vara med

21 mar, 2024 
Lassemans altan blev otroligt uppskattat bland TV4-tittarna.
Men nu har det gått två år och det lyser fortfarande med sin frånvaro.
– Vi har inte lagt någonting åt sidan om man säger så, säger Lasseman till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman och frun Therese rankar deras kärleksliv: ”Man kan inte ha det bra varje dag”Brand logo
Lasseman och frun Therese rankar deras kärleksliv: ”Man kan inte ha det bra varje dag”

Arvingarna är inte bara ett dansband som turnerar land och rike runt med sin musik. Casper Janebrink, 54, Lasseman, 52, Kim Carlsson, 52, och Tommy Carlsson, 55, är även riktigt folkkära tv-profiler och vid två tillfällen har vi fått se dem i rutan och varje gång har programmen blivit succé.

Det började med Arvingarnas jul – hemma hos Lasseman och sändes på Sjuan i juletider. Sedan kom uppföljaren Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan. Sedan dess har det dock hänt ett och annat, till exempel så har Lasseman flyttat.

Med andra ord skulle det kanske bli svårt att göra en säsong 2 på en altan som man inte äger längre. Men detta har faktiskt inte varit det som stoppat dem, för de nya ägarna har nämligen gett sitt godkännande.

Annons

Lasseman om försvinnandet: ”TV4 gör nedskärningar”

Hur som helst, gåtan kring varför det inte blivit några fler säsonger kvarstår i allra högsta grad. Nu kommer det dock fram en annan teori – nämligen att TV4 skär ner.

– Nja alltså nu har ju inte vi varit färdiga med huset heller så vi har väl inte legat på. Men vad jag förstår det som så har väl TV4 skurit ner ganska så mycket saker här de senaste två åren. Men man vet ju aldrig det är många som har skurit på grund av tiderna som är just nu. Men vi hoppas ju såklart på att det kan bli någonting i framtiden kanske nånstans. Men sedan behöver det ju inte bli något altan-program, säger Lasseman till Hänt och tillägger:

– Men vi har inte lagt någonting åt sidan om man säger så. Det var otroligt roligt att göra det, hektiskt på alla sätt och vis men grymt kul.

Lasseman om husrenoveringen

Att Lasseman och hans hustru Therese har flyttat är det nog få som har missat vid det här laget. Idag bor de på Ängholmen och har renoverat för fullt under vintern.

Annons

– Ja nu har vi jobbat invändigt här hela vintern eftersom vi undvikit att vara ute. Det är ganska så färdigt invändigt och så får man ta tag i utsidan här nu när vädret börjat bli mycket bättre, säger Lasseman till Hänt.

Men nu är det alltså det utvändiga som är kvar och självklart är det ju stort fokus på altanen – ifall det skulle bli någon uppföljare en vacker dag.

– Nja men det är mycket trädgård plus att vi har ju lite altaner och staket och sådana här grejer. Själva huset står ju på plats och är klart men nu blir det lite mer finlir kan man väl säga, säger Lasseman och förklarar:

– Ja, vi gjorde ju klart den stora delen av altanen förra året så nu ska det bara slutföras med lite snygga staket och sådant.

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

Annons