LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tuffa beskedet om Lasseman och hustrun Therese: ”Smärtsamt för oss båda”

26 okt, 2023 
LASSEMAN, THERESE LARSSON
Arvingarnas jul – hemma hos Lasseman är ett program som svenska folket älskade.
Men vad händer med programmet? Sorgen är total.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks sonBrand logo
Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks son

Lars "Lasseman" Larsson, 51, och hans hustru Therese Larsson, 48, var några av huvudpersonerna i Arvingarnas jul – hemma hos Lasseman samt Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan. Therese var inblandad i allra högsta grad eftersom hon roddade med allt som behövde fixas runtomkring och bakom kulisserna.

Under julen 2020 fick vi se Arvingarna i en helt ny tappning – nämligen hemma i Lassemans hus och det bjöds på ett tv-program fullt av jullåtar, julmat och otroligt härlig stämning.

Även i sommarversionen, Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan, bjöds det på sång och dans samt roliga tävlingar och lekar med inbjudna kändisar.

Smärtsamma sorgen efter försvinnandet

Båda programmen blev otroligt omtyckta och uppskattade och det är med stor sorg som både tittarna och Arvingarna har behövt ta del av sorgliga besked gång på gång. Det har med andra ord varit smärtsamt för både Arvingarna och tittarna.

Annons

Arvingarnas jul – hemma hos Lasseman sändes i tv-rutan julen 2020 men sedan dess har de lyst med sin frånvaro i tablån.

– Det har inte varit aktuellt med ett sånt program i år. Men om det finns efterfrågan så gör vi gärna ett nytt program nästa år, förklarade Lasseman för Hänt.

Julen 2022 blev det inte heller något program, men Lasseman hintade då om att det inte är omöjligt att det blir av i framtiden.

”Nästan exakt två år sedan vi spelade in ”Arvingarnas jul - Hemma hos Lasseman” i vårt förra hus. Vi hade julpyntat rejält redan i mitten av november. Väldigt intensiva dagar men oj så kul det var. Vem vet - det kanske blir ett nytt program i vårt nya hus en vacker dag. Hade inte det varit kul?”

ARVINGARNAS JUL

”Smärtsamt för oss båda”

Att julen ligger Arvingarna varmt om hjärtat är ingen nyhet och de vill ju mer än gärna göra sina älskade och populära julprogram hemma hos Lasseman.

Annons

Men varje år är det något som ställer till det vilket gör det smärtsamt för både oss tittare och för Arvingarna själva.

Nu berättar Lasseman att de sorgliga beskeden tyvärr fortsätter. I år försvinner Lassemans jul eftersom de har fullt upp med julturnén.

”Nej, i år är det fullt upp med Christmasnight-turnén ihop med Linnea Henriksson”, skriver Lasseman i ett meddelande till Hänt.

Ett tufft besked från Lasseman och Therese gällande deras gemensamma hjärteprojekt. ”Smärtsamt för oss båda” kan man lätt förstå att de känner.

När Hänt når TV4 kan de inte komma med ett klart besked

”Vi tar din fråga vidare.”, skriver kanalen i ett mejl till Hänt.

Men det vi kan slå fast av Lassemans svar att det inte blir en ny säsong.

FOTO: Tommy Holl/TT, TV4

Annons