arvingarna

Lasseman om Arvingarnas glädjebesked – efter pausen: ”Dags att skaffa..”

ARVINGARNA, CASPER JANEBRINK

Under hösten har Arvingarna uppträtt med sin show I love Arvingarna på Kajskjul 8 i Göteborg. Men för några veckor sedan gjorde de sin sista spelning.
Nu kommer de med ett glädjebesked!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Antingen eller med Arvingarna
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Arvingarna består av Casper Janebrink, 52, Lars "Lasseman" Larsson, 50, Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54. Ända sedan de slog igenom 1993 med låten Eloise i Melodifestivalen har karriären gått som på räls.

De senaste åren har deras musik återigen fått ett uppsving med tanke på att även yngre generationer börjat gilla deras låtar. Casper har tidigare berättat att de bytt spår på sätt och vis.

– Många i våran egna ålder känner väl att det är trevligt att gå ut och äta och lyssna på musiken man har vuxit upp med. Så vi la ju om spåret för några år sedan så idag så spelar ju inte vi några rena danskvällar. Folk får gärna dansa, det tycker vi är jättetrevligt men vi spelar inte den här bruksdanskvällen. De kvällarna gör inte vi längre och det var ett aktivt val för att vi skulle orka med och för att bredda oss och nå den publiken som vi ville nå, sa han då.

Lasseman om Arvingarnas sista show i Göteborg

Att sitta och äta middag samtidigt som man lyssnar på musik visade sig bli ett lysande koncept och under hösten har Arvingarna uppträtt med krogshowen I love Arvingarna. Showen har gått av stapeln på Kajskjul 8 i Göteborg men i december var det slut.

– Nu kör vi sista helgen. Ja Kajskjul är slut nu för tillfället, vi kommer tillbaka i vår igen. Vi har väl kört 30 kvällar nu och det är inte tråkigt någon gång. Någon kväll hade vi lite strul med någonting men annars har det flutit på väldigt bra, förklarade Lasseman för Hänt.

Just nu är det lite ledighet som står på agendan men i vår kommer de återigen tillbaka till Kajskjul 8 med showen.

– Men innan det så ska vi ju upp till Stockholm med den här showen och så ska vi köra på Hamburger börs. Vi har premiär den nionde mars, förklarar Lasseman för Hänt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Glädjebeskedet – showen kommer till Stockholm

Lasseman berättar mer om showen som riktar sig till fansen.

– Själva storyn om I love Arvingarna är ju från fansens sida. Det är ju just det här med att fansen gått i generationer som en mamma-dotter-grej, säger Lasseman och fortsätter:

– Så som vi har planerat nu så håller showen på tills slutet av maj, då går vi in i lite sommar-tempo så då ska vi ut på lite sommarturné som vanligt då.

Även Casper delar nu med sig av glädjebeskedet.

”Javisst blir det Hamburger börs. I love Arvingarna har premiär den 9/3. Dax att skaffa biljetter hoppas vi syns”, skriver han på Instagram.

CASPER JANEBRINK

Arvingarna utanför Hamburger börs i Stockholm.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN