LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Arvingarna-profilen avslöjar enorma summan: Så mycket lägger jag på julklappar

21 dec, 2023 
ARVINGARNA
Killarna i Arvingarna är kända för sin generositet och charm.
Nu avslöjar Tommy den enorma summan han lägger på julklappar...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks sonBrand logo
Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks son

Arvingarna är ett av Sveriges mest populära dansband och består av Casper Janebrink, 53, Lars "Lasseman" Larsson, 51, samt bröderna Kim Carlsson, 51, och Tommy Carlsson, 55.

De slog igenom för svenska folket för 30 år sedan med låten Eloise i Melodifestivalen. De kammade hem hela kalaset och slutade sedan på en sjunde plats i Eurovision song contest.

Sedan dess har karriären gått som på räls och de senaste åren har det varit spelningar på löpande band.

Lasseman om julen: ”Förväntar mig att allt är klart”

Förra året satte de upp en krogshow på Kajskjul 8 i Göteborg som fick namnet I love Arvingarna. Berättelsen handlar om hur de vuxit som band och följt med i nästa generationer. Just nu är de ute på julturné tillsammans med Linnea Henriksson, 37.

Annons

Lasseman har tidigare berättat för Hänt att december blir en hektisk månad för dem.

– Vi kommer inte hinna hjälpa till att förbereda så mycket så denna julen förväntar jag mig att allt är klart när jag kommer hem. Lite grann så.

Julturnén håller på lång in i december, faktum är att den slutar bara två dagar före "dopparedan". Casper berättar om sitt julfirande:

– Det blir ju efter turnén. Turnén slutar ju den 22:a så det blir ganska skönt att kliva av sedan, säger Casper till Hänt.

Arvingarna-Tommy avslöjar enorma summan på julklappar

Alla i Arvingarna ska vara hemma hos sina familjer i år. Det betyder ju också att det behöver inhandlas en och annan julklapp.

Vad brukar ni lägga på julklappar?

– Mycket kärlek, konstaterar Casper.

– Det beror på, jag har många barn så det blir väl nästan femsiffrigt, höll jag på att säga, säger Tommy.

Tommy Carlsson har tre barn med sin hustru Linda Carlsson, de har varit gifta sedan 2002. Tommy har även en son från sitt tidigare äktenskap och den sonen har fått en liten dotter. Så förra sommaren blev Tommy alltså farfar för första gången.

Arvingarna diskuterar sedan när de egentligen ska hinna handla alla julklapparna, eftersom det är så mycket med julturnén. Dessutom finns det ju en ekonomisk aspekt i det hela.

– Sedan med tanke på det ekonomiska läget så kommer det ju bli tajt att handla över huvud taget, konstaterar Kim och de andra skrattar.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons