Arvingarna-kollegan bryter tystnaden om Casper Janebrinks skilsmässa

Casper Janebrink

Arvingarnas Casper Janebrink gick tidigare i år ut med nyheten att han och frun Helena går skilda vägar.
Nu bryter kollegan tystnaden om situationen i en intervju med Hänt.
– Vi har alltid stöttat varandra, säger Kim Carlsson.
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Arvingarna är i rampljuset och i sommar åker de ut på en efterlängtad turné efter en pandemi som har satt käppar i hjulet för hela underhållningsbranschen. Sommarturnén drar igång den 1 juli och redan 16 september kör bandet igång med sin krogshow, som de själva beskriver som lite annorlunda. Inte mycket vila för dansbandet i sommar!

Krogshowen beskriver de som en föreställning med skådespelare där handlingen speglar ett fans perspektiv, taget ur situationer bandet stött på under åren.

– Vi vill göra något som sticker ut med showen, något nytt, säger en av bandets medlemmar, Kim Carlsson, 50, i en intervju med Hänt.

Lottas hårda pik till Mikael om utseendet

Casper Janebrink och Helenas skilsmässa efter 20 år ihop

Casper Janebrink, 52, är den som kanske syns mest i medierna av bandets medlemmar. Det blev därför många rubriker när dansbandsstjärnan på alla hjärtans dag i år gick ut med att han och hans fru Helena Janebrink, 44, tagit beslutet att gå skilda vägar.

Det forna paret har varit gifta i 20 år och har två barn tillsammans, Alice Janebrink, 18, och Felix Janebrink, 15.

För Aftonbladet har Casper berättat att barnen hamnar i kläm under en skilsmässa och att det är något som tynger honom.

– Jag vill pussa mina barn. Jag har ju gått igenom en skilsmässa här nu och det är aldrig roligt att skiljas. Och barnen hamnar alltid lite i kläm så klart vill jag skicka all kärlek till mina barn Alice och Felix, säger han till Aftonbladet.

Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnet

Se klippet här!

Kollegans ord om skilsmässan: ”Tuff situation för honom”

I en intervju med Hänt berättar Arvingarna-kollegan Kim Carlsson om hur skilsmässo-situationen påverkar gruppen.

– Vi är ju som en familj, Arvingarna. Vi har alltid stöttat varandra och pratat med varandra. Det är viktigt att vara insatta i varandras privatliv. Det är klart att det är en tuff situation för honom nu, då kan vi stötta honom om vi fattar varför, säger Kim till Hänt.

Han berättar att de måste kunna skilja på deras professionella karriär och privatliv men att de stöttar varandra så gott det går.

– Vi är vana vid situationer, vana vid att hantera vårat yrke proffesionellt. Men vi är så stöttande vi kan vara, säger Kim Carlsson.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!