gift vid första ögonkastet

Arvid Stark i Gift vid första ögonkastet om avhoppet

Ida och Arvid gift vid första ögonkastet

Årets säsong av gift vid första ögonkastet är snart slut.
Och tittarna ska få se vilka par som väljer att hålla ihop och inte.
Nu avslöjar deltagaren Arvid Stark att han hoppat av programmet
– i en tidigare säsong.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gift vid första ögonkastet-experten talar ut om den omtalade carbonara-scenen: ”Skämskudde”
0:47

Efter reklamen: Gift vid första ögonkastet-experten talar ut om den omtalade carbonara-scenen: ”Skämskudde”

(0:47)

Slå på ljud

Militärofficiern Arvid Stark, 34, är en av deltagarna som söker efter sitt livs kärlek i årets säsong av succéprogrammet Gift vid första ögonkastet på SVT.

Programmet följer åtta deltagare som parats ihop av experter, för att sedan träffa varandra för första gången under vigseln. Tittarna har fått följa paren i de olika stadierna av giftermålet, där Arvid och mäklaren Ida Lind, 35 har varit en lovande duo från start.

Men trots deras starka tycke för varandra har paret haft sina konflikter. Arvid och Ida har bland annat haft olika syn på alkoholkonsumtion, vilket väckte stora känslor.

De har trots allt hållit ihop än så länge genom programmet. Men nu närmar sig säsongen sitt slut och tittarna ska snart få veta vilka som väljer att fortsätta vara gifta och vilka som bestämmer sig för att skilja sig.

Arvid Stark hoppade av Gift vid första ögonkastet

Vilka par som förblir gifta återstår att se. Men det hade lika gärna kunnat vara så att Arvid och Ida aldrig träffats. Deras kemi har varit märkbar redan från första gången de möttes, men situationen hade kunnat vara en helt annan – då Arvid funderade på att hoppa av programmet innan vigseln.

Och det hade då inte varit första gången som Arvid valt att avbryta experimentet. Han har nämligen varit med i uttagningen till förra årets säsong, men valde att hoppa av, då han dejtade en annan tjej utanför programmet.

Arvid befann sig då i ett läge där han var tvungen att välja mellan att satsa på relationen han precis inlett, eller avsluta den och gifta sig med en främling.

I en intervju med Nyheter24 berättar han om beslutet att hoppa av förra årets säsong.

– Jag kände att jag inte kunde göra mig själv eller min blivande fru rättvisa om jag var splittrad, berättade Arvid för Nyheter24.

Han berättar vidare att hans resonemang var att han inte hade varit redo att dejta i programmet, även om han avslutat med kvinnan han träffade då. Därför bestämde han sig för att hoppa av programmet det året, för att söka igen senare. Det var i ett sent skede som avhoppet skedde, då bara åtta killar återstod i processen och tre skulle väljas ut.

– Jag vet också att de tittade efter två potentiella tjejer till mig det året, och Ida var inte en av dem. Så hade jag varit med det året hade jag inte gift mig med Ida, och hur hade det blivit? Det vet jag inte, sa Arvid till Nyheter24.

Hänt har sökt Arvid Stark för en kommentar.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN