LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Aron Anderssons klädval på begravningen väcker reaktioner – sanningen bakom

18 nov, 2023 
aron andersson
Aron Andersson gick inte klädd i svart från topp till tå, på sin mormors begravning.
Istället valde han något helt annat – som kan klassas som lite udda.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aron avslöjar hemligheten bakom om extrema fallskärmsrekordet: "145 hopp på en dag"Brand logo
Aron avslöjar hemligheten bakom om extrema fallskärmsrekordet: "145 hopp på en dag"

Aron Andersson, 35, blev en storfavorit när han medverkade i Let's dance 2022. I samband med att programmet sändes gick Aron igenom en stor förändring i privatlivet, då han och exet Anja Malmberg skilde sig efter åtta år tillsammans. Men i somras vände vindarna för Aron – då han avslöjade för Hänt att han träffat någon ny!

– Det går bra, jag har träffat Maria, en tjej. Så vi hänger och det är kul, sa han då.

Aron Anderssons stora kärlekslycka – delar samma passion


På frågan om de är ett par eller dejtar, så sa han så här i somras:

– Jag skulle nog säga att vi är ett par faktiskt. Hon ska med mig och käka med Jasmine ikväll. De har setts innan också.

Maria och Aron träffades genom fallskärmshoppning.

– Hon hoppar också fallskärm så det är genom just fallskärmshoppningen. Det är kanske inte jättevanligt men det är någonstans väldigt smidigt att vi gillar att göra samma saker. För jag har hobbyn som tar ganska mycket tid att göra så då är det ju praktiskt att man gillar samma sak, sa han då.

Aron Anderssons udda klädval på begravningen – egna orden


Men nu har det hänt något lite mer dystert på Arons privata front. Hans kära mormor har somnat in och nyligen så begravdes hon. Aron har gjort ett inlägg på Instagram om sorgen – men han tar även upp något som kan ses lite humoristiskt mitt i det dystra. Han visar nämligen upp vad han hade på sig på begravningen: en mörkblå kostym samt ett par stora mönstrade raggsockor.

Annons

Han förklarar hur hans mormor stickat sockorna till honom och att han därför hade på sig dem, för att hedra henne.

”Under dagens begravning av min älskade mormor Britt, bar jag en något udda klädsel en mörkblå kostym samt ett par lurviga raggsockor som hon stickat till mig. Det var mitt sätt att hedra hennes minne, att hålla henne nära på en så betydelsefull dag. Mormor hade en stark personlighet och go Göteborgshumor, och jag kan föreställa mig henne spelade förfäran över mitt val av ‘begravningsaccessoar’. Men Aron! Du kan ju inte ha raggsockor till kyrkan! Hade hon sagt och skakat på huvudet. Men jag vet att bakom den ”sura” kommentaren, hade hon skrattar hjärtligt åt denna lilla handling av kärlek. Mormor, dina sockor värmer inte bara mina fötter, utan också mitt hjärta. Tack för allt.”

Till inlägget strömmar det in kommentarer, och många tycker att han gjorde helt rätt med klädvalet!

Annons

Följarna skriver:

”Vilken fin berättelse vi behöver inte alltid göra det som vi tror förväntas av oss. När min pappa begravdes gick vi hem hela familjen och åt pepparrotskött som han älskade med massor av pepparrot och då fanns han där bland oss.”

”Vilken fantastisk hyllning till din mormor, finns inget finare än att bära något hon skapat till dig. Beklagar din förlust.”

”Det var ett klokt val till mormor”.

Till Hänt skriver Aron i ett meddelande:

”Det var en fin begravning för finaste mormor. Folk tyckte det var fint med mormors raggsockor när de förstod att det var hennes”.

Se bilderna här:

Annons