LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Aron Andersson akut till sjukhus – nu berättar han vad som hänt

03 feb, 2024 
aron andersson
Aron Andersson kände plötsligt en extrem smärta i magen.
Nu berättar han om sjukhusbesöket och vad som egentligen hände.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aron avslöjar hemligheten bakom om extrema fallskärmsrekordet: "145 hopp på en dag"Brand logo
Aron avslöjar hemligheten bakom om extrema fallskärmsrekordet: "145 hopp på en dag"

Äventyraren Aron Andersson har blivit ett välkänt namn för svenska folket efter att han bland annat blev den förste rullstolsbundne att medverka i Let's dance och så även bestiga Kebnekaise.

Aron har med andra ord en god fysik och viljekraft – men nu verkar han fått hälsoproblem. Det är på Instagram som han lägger ut en bild på sig själv från en sjukhussäng och skriver:

”I onsdags satt jag i bilen på väg från sälen till Göteborg när jag plötsligt började få riktigt ont i magen. Ju närmare jag kom desto ondare gjorde det och istället för en trevlig middag med vänner fick dom skjutsa mig till akuten på Sahlgrenska 🚑 Väl där hade jag så ont att jag spydde 🤮 av smärtan och man kunde snabbt konstatera att jag hade tarmvred (tarmarna har slagit knut på sig). ”

aron och jasmine
Jasmine Takacs och Aron Andersson dansade tillsammans i Let's dance. Foto: Karin Törnblom / TT

Slapp operation – tackar kunniga personalen

Han fortsätter inlägget med att förklara att smärtan var outhärdlig, men att han slapp operation.

Annons

”Jag fick morfin för att dämpa smärtan och efter några timmar i en sjukhussäng släppte smärtan till slut helt (så otroligt underbart skönt!!!). Jag hade en väldig tur som slapp operation och kunde till slut checka in på mitt hotell på småtimmarna. Vilken lättnad! Jag opererades för tarmvred för 15 år sen och jag var verkligen inte sugen på att göra det igen 😱Tack till fantastisk vårdpersonal för fin och snabb hjälp - ni är bäst”.

När Hänt når Aron säger han såhär under lördagen:

”Det sög. Men nu mår jag bättre”, i ett meddelande.

Annons