Aron Andersons bebislycka avslöjad – bara månader efter Let's dance

Aron Andersson

Glädjen är total för Aron Anderson som nu visar upp bebislyckan på Instagram.
I samma veva vädjar han till följarna då han behöver hjälp.
”Grabben har inget namn än och innan Skatteverket slumpmässigt tilldelar honom ett så vore det ju toppen om han kunde få ett”, skriver Aron.
Aron om kärleksinviterna efter Let's Dance: "Smickrande"
0:55

Efter reklamen: Aron om kärleksinviterna efter Let's Dance: "Smickrande"

(0:55)

Slå på ljud

Äventyraren Aron Anderson, 34, gjorde succé när han tävlade i det populära programmet Let's dance tidigare i år. Tillsammans med sin danspartnern Jasmine Takács, 34, tog han sig hela vägen till kvartsfinal.

Inte nog med att Aron charmade svenska folkets hjärtan med sin dans så fann han även en nära vän i danspartnern. Jasmine och Aron har nämligen fortsatt sin relation även efter programmets slut.

Arons hemlighetsfulla kärleksliv efter skilsmässan

I samband med premiäravsnittet av Let's dance avslöjade Aron för Hänt att han blivit singel då han och den tidigare hustrun Anja Malmberg hade separerat.

– Vi har en jättebra relation. Vi har delad vårdnad av vår hund. Vi är fortfarande bra vänner så det är inga konstigheter, sa då Aron.

Några månader senare stod det klart att Arons singelliv var i full gång då han avslöjade att han var igång med dejtandet. Men hur exakt kärlekslivet ser ut idag verkar han hålla för sig själv.

Visar upp bebislyckan på Instagram: ”En otrolig ära”

Däremot har nu Aron fått en annan kärlek i sitt liv, nämligen en liten bebis. På Instagram berättar Aron nu nämligen att han har fått äran att bli gudfar till en liten bebis.

”I fredags fick jag den enorma äran att bli gudfar åt den här lille killen. Vilken otrolig ära och ansvar. Tack till bästa föräldrarna för förtroendet. Jag lovar att ta med honom på roliga äventyr och upptåg. Att lära honom göra upp eld och sova i tält. Filosofera om livet och köpa ut folköl”, skriver Aron på Instagram till en bild på sig och pojken.

Det visar sig däremot finnas ett dilemma, pojken är namnlös. Därför tar nu Aron hjälp av följarna och vädjar efter hjälp.

”Men innan dess har vi ett problem. Grabben har inget namn än och innan Skatteverket slumpmässigt tilldelar honom ett så vore det ju toppen om han kunde få ett. Så vad har ni för förslag? Vad ska detta lilla underverk heta? Skriv i kommentarerna”.

Hänt har sökt Aron.

FOTO: Instagram/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN